Muğla'nın İlk Millet Bahçesi'nde Konser Düzenlendi

Yatağan Belediye Başkanlığı öncülüğünde Yatağan Halk Müziği Topluluğu tarafından Muğla'nın ilk Mlillet Bahçesi olan Yatağan Millet Bahçesinde konser düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yeşilin her tonunu içinde barındıracağı bitki ve peyzajı ile Yatağan ilçesine yeni bir soluk getiren millet bahçesi projesi, içerisinde sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı sunuyor. Yatağan Belediye Başkanlığı öncülüğünde Yatağan Halk Müziği Topluluğu tarafından Muğla’nın ilk Millet Bahçesi olan Yatağan Millet Bahçesinde 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 21.00'de konser düzenlendi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere; Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya ve Ahmet Yunus Tuna, Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Kerim Bender, Stratonikeia ve Lagina Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ersöz Güler, MHP Yatağan İlçe Başkan Vekili İlgin Cura ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. 
Konserin ardından, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz tarafından koroya çiçek sunuldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN