Kaymakam Karaman'ın 'Kurban Bayramı' Mesajı

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.
 
Kurban Bayramı, karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesiledir.
Kaymakamlık olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.
Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın tüm İslam âlemine hayır ve iyilikler getirmesini diliyor, Yüce Allah’tan yapılan ibadetlerin kabulünü temenni ediyorum.


                                                                                                              Yusuf İzzet KARAMAN
                                                                                                                   Fethiye Kaymakamı


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN