Asayiş

Asayiş Haberleri

SEYDİKEMER’DE KAZA: 1 ÖLÜ

Seydikemer’in Zorlar Mahallesinde meydana gelen kazada 24 yaşındaki otomobil sürücüsü Mehmet Büyükkocagöz hayatını kaybetti.

KAZADAN KURTULDU AMA KAYADAN KURTULAMADI

Muğla’nın Dalaman ilçesinde uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü hafif yaralı olarak araçtan çıktı ancak kazanın etkisi ile yuvarlanan kayanın altında kalarak hayatını kaybetti.

EV YANGINI EŞYALARA ZARAR VERDİ

Bodrum’da bir evin 2. katında yangın çıktı. Çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası söndürüldü.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 13 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan C.Ç. isimli şahıs Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

KOM’DAN YILBAŞI ÖNCESİ DENETİM 

2023 yılının yaklaşmasıyla birlikte Emniyette denetimler arttı. Vatandaşın huzuru ve güvenliği için yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol ele geçirilmiş olup V. C. G. İsimli şahıs hakkında da adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. 

EGE BEŞİK GİBİ SALLANDI

Türkiye güne art arda depremlerle uyandı. Önce Muğla'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 07.32'de ise Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

KIŞ LASTİĞİ TAKMAYANA PARA CEZASI

Ticari araçlar, 1 Aralık'tan itibaren Türkiye genelinde kış lastiği takma zorunluluğuna tabi tutulacak. 1 Nisan 2023'e kadar devam edecek uygulama süresince kış lastiği takmayan sürücülere 1152 lira para cezası kesilecek.

FETHİYE'DE İNSAN TACİRİ OPERASYONU; 10 TUTUKLAMA

Muğla'nın Fethiye ilçesi Yanıklar Mahallesinde yasa dışı yollardan yabancı uyruklu şahısları deniz yolu ile kaçırma girişiminde bulunan 10 kişi Jandarmanın operasyonu sonrası adli makamlarca tutuklandı.

POLİS VE BEKÇİLERE HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM SEMİNERİ 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ve Bekçilerden oluşan 125 kişiye Halkla ilişkiler ve iletişim semineri verildi. 

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMADI

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, cami önlerinde ve kalabalık noktalarda vatandaşların dini ve insani duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmadı.

FETHİYE’DE RADAR UYGULAMASI

Fethiye şehir içinde hıza bağlı kazaların önlenmesi için radar uygulaması yapıldı.

FETHİYE’DE ELEKTRİKLİ SCOOTER DENETİMİ ARTTI

Son zamanlarda birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelen Elektrikli Scooterlar Fethiye Trafik Büro Amirliği resmi ekipleri ve Sivil Trafik Ekipleri tarafından denetleniyor. 

KAMYONET YARIŞ MOTORUNUN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Toplu taşıma aracı, İnönü Bulvarı’nı Atatürk Caddesi’ne bağlayan kavşakta kamyonete çarptı. Çarpma sonucu devrilen kamyonet yarış motorunun üzerine düştü. Meydana gelen kazada can kaydı olmazken maddi kasar meydana geldi.

ARAÇ HAREKET HALİNDE YANDI

Milas karayolunda 48 V 9335 plakalı araç seyir halindeyken yandı.

FETHİYE'DE İKİ ARACIN ÇARPTIĞI 12 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarptığı 12 küçükbaş hayvan telef oldu.

2 KATLI AHŞAP EVDE YANGIN ÇIKTI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu söndürüldü.

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OPERASYONUNDA 3 GÖZALTI

Fethiye ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı “usulsüz yollarla ehliyet alan şahıslara” yönelik operasyonda yürütülen soruşturma kapsamında A.R.Ö., R.S. ve K.Ö. gözaltına alındı.

VİRAJI ALAMAYAN ARAÇ İSKELEYE DÜŞTÜ

Fethiye’nin Karagözler mahallesinde virajı alamayan araç denize düşmekten son anda kurtuldu.

TIR VE ARABA CAYIR CAYIR YANDI

Muğla’nın Ula ilçesinde park halindeki 48 SR 900 plakalı tır ve 48 YU 509 plakalı şahin marka araç cayır cayır yandı.

Toplam 1711 haber.