Fethiyeli boksörler 2. oldu

Muğla Bodrum'da yapılan İller Arası Boks Sparring Maçları 7 kulüp 64 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena'dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İller Arası Boks Sparring Maçları Bodrum’da yapıldı. Müsabakalara Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcuları Yaren İpek 1, Ceren Güçlütürk 1, Ali Efe Küp 1, Halil Bayar 1, Ömer Baran Ateş 2, Sertan Karagözler 2. Oldu.
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü başkanı ve Arslan Fight Arena antrenörü organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada “Organizasyonu düzenleyen Sayın Ömer Dinçel hocaya çok teşekkür ederim eline sağlık güzel bir organizasyon gerçekleştirdi.  Ayrıca bize böyle organizasyonların olmazsa olmazı ulaşım ihtiyacımızı gideren Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya çok çok teşekkür ederim. Değerli Halk Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Cazağ ve yardımcısı Ercüment Yarbaşı’ya çok teşekkür ederim.  Ayrıca sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Harun Reşit Yiğit beye çok teşekkür ederim. Sporcularımız ellerinden geleni yaptı Kulübümüze takım ikinciliğini getirdiler emeklerine sağlık” dedi.
HaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN