Teslim Edildi Haberleri

Teslim Edildi Haberleri

ADD Fethiye’den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu’nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

Anjiyografi Cihazları Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanesine teslim edildi

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanelerine teslim edilen Anjiyografi cihazlarına ilişkin olarak AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yazılı açıklama yaptı.

Büyükşehir'den Yangın Tankeri Dağıtımı Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlara hızlı müdahale edilmesi amacıyla yangın tankeri dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Milas Korucuk’a 3 tonluk yangına ilk müdahale tankeri teslim edildi.

Fethiye Belediyesi Vatandaşların Yanında

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, evi yangında zarar gören vatandaşlara yeni eşyalarını teslim etti.

Seydikemer’de Çobanlık Mesleği Yaşatılacak

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Muğla Valiliği himayesinde Seydikemer Belediyesi ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen Çoban Evi Projesi kapsamında 10 adet konteyner ev çobanlara teslim edildi. 

Seydikemer’e İlk TOGG Teslim Edildi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde genç iş insanına teslim edildi.

Otomobil Hırsızı Yakalandı, Araç Sahibine Teslim Edildi

Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde aracı çalınan vatandaşın şikayeti üzerine JASAT timleri tarafından yapılan araştırmada arıcı daha önce 4 araç hırsızlığından sabıkası bulunan şahsın çaldığı ortaya çıktı.

AFET BÖLGESİNE 40 KASA DOMATES

Afet bölgesi Kızılay koordinasyon merkezine gönderilmek üzere 46 numaralı komisyon dükkânına 40 kasa domates teslim edildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde kamyonet ile araç çarpıştı. Kazada 2 kişi olarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

YARALI LEYLEK KURTARILDI

Yaralı leylek Muski personelleri tarafından kurtarılarak barınağa teslim edildi.

MOTORSİKLET, TELEFON DİREĞİ İLE BAHÇE DUVARININ ARASINA SIKIŞTI

Köyceğiz Gülpınar Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi Ömer Ağa Sokak’ta trafik kazası meydana geldi. Kazada 48 L 3277 plakalı motosikletin telefon direği ile bahçe duvarının arasına sıkışmış olduğu görüldü. Yaralı vatandaş Köyceğiz itfaiye grup amirliği ekipleri tarafından kurtarılıp, sağlık ekiplerine teslim edildi.

7 METRELİK KUYUYA DÜŞEN KEDİ KURTARILDI

Marmaris’de 7 metre derinliğindeki kuyuya düşen yavru kedi, İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

MENTEŞE’DE FORKLİFT KAZASI

Menteşe Kafaca Mahallesi’nde saat 04:05 sularında gerçekleşen forklift kazasında Suriye uyruklu Hüssein Alhamoud isimli vatandaş yaralandı. İtfaiye Grup Amirliği tarafından kurtarılan Suriye uyruklu vatandaş sağlık ekiplerine teslim edildi.

FETHİYE DENİZ POLİSİ YENİ BOTU İLE GÖREVE HAZIR

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne tahsis işlemi yapılan Şehit Polis Memuru Kadir ERDOĞAN isimli kontrol botu Antalya ili Ares firmasından teslim alınarak Deniz Polisi kaptan ve gemicilerine teslim edildi.

BAŞKAN OTGÖZ: “HERKES BİR ENGELLİ ADAYI”

Seydikemer’de hayırsever bir vatandaş bir ilki gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılması amacıyla Seydikemer Belediyesi’ne bağışladığı akülü tekerlekli sandalyeler, engelli vatandaşlara teslim edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün katılımıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilen akülü tekerlekli sandalyelerin teslimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

KULLANILMAYAN DAİREDE MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

Yatağan ilçesinde 5 katlı binanın en üst katında ve boş olan dairede mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak barınağa teslim edildi.

KIVRAK MOTOR’DAN GAZİLER DERNEĞİ’NE ELEKTRİKLİ MOTOSİKLET

Honda Bayisi Nuri Kıvrak tarafından Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kamu kurum ve kuruluşlarında dernek işlerinin halledilebilmesi için kullanılmak üzere elektrikli motosiklet bağışı yapıldı. Bağışlanan motosiklet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı törenle derneğe teslim edildi.

TRAKTÖR DEREYE UÇTU

Esenköy’de traktör yoldan 10 metre aşağıdaki dereye uçtu. Traktör altında kalan vatandaş Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI

Muğla-Aydın Karayolu Yatağan Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasındaki araç içinde sıkışan vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Fethiye’de Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda bir kıraathanede yapılan aramada aranması olan D.A (48) yakalandı. 13 farklı hırsızlık suçundan toplamda 12 Yıl 7 Ay 22 Gün Hapis cezası bulunan D.A. tutuklanarak Eşen Cezaevi’ne teslim edildi.

FTSO’DAN ŞEHİR ER ADNAN ERGEN İLKOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanları ve yöneticileri tarafından, Seydikemer’in Eşen Mahallesi’ndeki Şehit Er Adnan Ergen İlkokulu’na kütüphane kurulması için toplanan kitaplar, Okul Müdürü Sevcan Kel’e teslim edildi.

EVİ YANAN VATANDAŞIN EŞYALARI TESLİM EDİLDİ

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Dükkan Senin Mağazası ekipleri, Yeşilüzümlü’de evi yanan vatandaşa yardım eli uzattılar.

İtfaiye ekiplerinden keçi kurtarma operasyonu

Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonda kuyu içerisine düşen keçi kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Evi yanan vatandaşlara Fethiye Belediyesi sahip çıktı

Meydana gelen yangında evi kullanılamaz hale gelen ailelere yardımlar devam ediyor. Daha önce Bekçiler Mahallesi ve Çaltılar Mahallesi’ndeki ailelere yapılan yardımın ardından bu kez de Karaçulha Mahallesinde evleri yangında zarar gören iki aileye ihtiyaçları teslim edildi.

İtfaiyeden dana kurtarma operasyonu

Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği tarafından Seydikemer İlçesi Gölbent mahallesi Kanca Mevkii’nde lağım çukuruna düşen dana kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Ülkü Ocaklarından Kardeş Okul Projesi

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan Kardeş Okul Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi Denizli/Çameli Arıkaya İlkokulu ve Ortaokulu'nda zor şartlarda okuyan öğrencilere bir adet fotokopi makinesi teslim edildi. 

Marmaris’te kaza

Marmaris’te meydana gelen kazada araç içerisinde sıkışan bir kişi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Seydikemer’e ‘Dünya Engelliler Köyü’ Kurulacak

Fethiye İşitme Engelliler Derneği tarafından Seydikemer’in Eşen Mahallesine ‘Dünya Engelliler Köyü’ kurulacak. Bir yandan engelli bireylerin rehabilitesini sağlayacak bir yanda da engelli ailelerin tatil yapmasına olanak sağlayacak projenin ruhsatı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan tarafından teslim edildi.

Engelli Çocukları Sevindirdiler

BY Çınar A.Ş sahibi Meryem ve Hasan Çiçek çifti ve Murat Öner engelliler için sandalye bağışında bulundu. Hayırseverler tarafından bağışlanan sandalyeler Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’nde düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Alınan Çim Biçme Traktörleri İlçelere Teslim Edildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alımı yapılan 8 adet çim biçme traktörü ile kök havalandırma ve kum serpme makinalarının Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerine teslim töreni Muğla Atatürk Stadında gerçekleştirildi.