Teşekkür, Haberleri

Teşekkür, Haberleri

Fethiye’de Hıdırellez Şenliği 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Türk kültür coğrafyasında baharın habercisi olarak kabul edilen Hıdrellez, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muhacirler Derneği’nin düzenlemiş olduğu Aksazlar Koyu’nda yapılan müzikli şenlik ile kutlanıyor.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Büklü, ‘En kalbi duygularımla teşekkür ederim’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Akdenizli meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Esenköy’den Karaca’ya Destek Ziyareti

Fethiye Belediyesi’nin Esenköy’de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bölgede yaşayan halk Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hem teşekkür, hem de destek ziyareti gerçekleştirdi.

Boksör Kubilay Alcu, 12. maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Aday adayı Kökten vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Başkan Bakırcıya geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, geçtiğimiz günlerde bel fıtığı operasyonu geçiren Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Muğlaspor Taraftarından Başkan Gürün’e Ziyaret

Muğlaspor’un Suskunlar Muğlaspor Taraftar Grubu, Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün’e ziyarette bulundu.

Karaca'dan Teşekkür Belgesi

13. Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında festival suresince destek veren kurumlar ve işletmelere teşekkür belgesi verildi.

KÖKTEN’DEN KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatili boyunca Fethiye’de bayramın rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak amacı ile yapılan Kurban Bayramı Turizm Önlemleri Koordinasyon Toplantısı’nda alınan kararlardan dolayı Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya teşekkür etti.

Dalaman gençliğinden Başkana teşekkür

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Koray Avcı konseri için Dalaman Gençliği Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür etti.

Sokağım Temiz Bodrum Temiz

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmaları dışında geniş kapsamlı mahalle temizliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda Yalıkavak ve çevre mahallelerinde sokak ve caddeler, sahiller ve mesire alanları ile yol kenarlarında temizlik çalışması gerçekleştirildi.