Şükür Yemeği Haberleri

Şükür Yemeği Haberleri

Başkan Akdenizli: “Birlik, Beraberliğin En Güzel Kanıtı”

Seydikemer'in Karadere Mahallesi'nde vatandaşların bir araya gelerek imece usulü yaptığı şükür yemeğinin bu yıl 21’incisi düzenlendi. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği yemeğe Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Geleneksel Şükür Yemeği 13 Ağustos’ta

Seydikemer, Yayla Dont Mahallesinde imece usulü şükür yemeği 13 Ağustos Pazar günü düzenlenecek. Yayla Dont'ta her yıl yapılan ve artık geleneksel hale getirilen şükür yemeği 13 Ağustos Pazar günü yapılacağı açıklandı. 

Şükür yemeğine yoğun katılım oldu

Seydikemer’e bağlı Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Birlik Beraberlik ve Şükür Yemeği programına yoğun bir katılım oldu.

SEYDİKEMER’DE BAĞBOZUMU ŞENLİĞİ

Seydikemer Arsa Mahallesinde 6. Geleneksel Şükür Yemeği Bağbozumu Şenliğinde üzümler toplandı, kazanlarda pekmez kaynatıldı, en iyi ürün yetiştiricilerine ödüller verildi.

SEYDİKEMER’DE 20 YILDIR BİR ARAYA GELİP DUA EDİYORLAR

Seydikemer’in Karadere Mahallesi'nde vatandaşların bir araya gelerek imece usulü yaptığı şükür yemeğinin bu yıl 20’ncisi düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün de katıldığı şükür yemeğine binlerce kişi katıldı. 

Seydikemer’de ‘Şükür Yemeğinin’ 19’uncusu düzenlendi

Seydikemer’in Karadere Mahallesi’nde deniz kenarında bu yıl 19’uncusu yapılan şükür yemeğine binlerce kişi katıldı. Her sene gerçekleştirilen duada bu yıl da şükür yemekleri yenilip, hortum ve afetlere karşı dualarda bulunuldu.