Selçuk Selvi Haberleri

Selçuk Selvi Haberleri

Vatan Partisi Başkan Adayı Selçuk Selvi

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Selçuk Selvi’nin ismi açıklandı. 

Selvi, “HDP’nin şamar oğlanı TİP!”

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Selvi, Türkiye İşçi Partisi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Selçuk Selvi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramı Mesajı yayınladı

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Selçuk Selvi mesajında şu bilgilere yer verdi.

Pozitif Düşünce'de ülke ve dış gündem hakkında değerlendirmelerde bulunuldu

FRT Televizyonu'nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programının bu haftaki konukları Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi, Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin ile Hukukçu, AK Parti Disiplin Kurulu Üyesi Ramazan Yıldırım oldu. Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin pozitif düşünce programına Skype bağlantısı ile katılım sağladı. Konuklar ülke ve dış gündem hakkında değerlendirmelerde bulundular. 

‘Erdoğan yönetimini devirmek için işaret fişeği’ 

Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi açıklamasında, “Türkiye’ye yönelik emperyalist saldırı aracı olan Ermeni Soykırımı yalanlarını, AİHM’de görülen Perinçek-İsviçre ve Ali Mercan-İsviçre davalarında alınan kararlarla hukuk düzleminde bitirdik” dedi. 

Vatan Partisi Fethiye, “Milletimizin başı sağolsun"

Vatan Partisi Fethiye, Gara’da şehit edilen 13 vatan evladı için basın açıklamasında bulundu.  Fethiye Vatan Partisi, HDP’nin mecliste yerinin olmadığını, parti olarak PKK’nın siyasi ayağı olmaktan ileriye gidemeyeceğini belirterek, biran önce HPD’nin kapatılması gerektiğini ifade etti. 

Selvi, Pozitif Düşünce programına konuk oldu

FRT Televizyonu’nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programının bu haftaki konuğu Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi oldu. Ülke ve dış gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Selvi, “Amerika Birleşik Devletleri’nin geldiği bugünkü noktayı daha önceden tespit etmiştik, öngörmüştük. Geçtiğimiz yıllarda Irak, Suriye, Libya ve dünyanın birçok yerinde neler yaptığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.