Seçim Ofisi Haberleri

Seçim Ofisi Haberleri

Başkan Karaca Tebrikleri Kabul Etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Kökten, ‘Hep beraber hep birlikte kazanacağız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

FTSO Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri'nden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

"Ekibim ile Fethiye'nin sorunlarını çözmek için yola çıktık"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada "Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir" diye konuştu. 

Kökten, Muhtar Adaylarının Seçim Ofisini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha’da yaptığı ziyaretlerde mahalleye muhtar adayı olan iki adayın seçim ofislerini ziyaret ederek başarılar diledi. 

Kökten; “Proje Ve Aday Tanıtım Toplantımıza Davetlisiniz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Proje ve aday tanıtım toplantısı 25 Şubat Pazar günü 17.00’da Seçim ofisinde gerçekleşecek.

Başkan Uzundemir’in Seçim Ofisi Açıldı

Cumhur İttifakı’nın Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir’in seçim ofisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Aydın Ayaydın, Açılan “Seçim Ofisine” Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış” dedi.

Mustafa Toklu: “28 Mayıs bu ülkenin kurtuluşudur”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Karaca, “Oyumuzu 60’lara 65’lere Yükselmek istiyoruz.”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Gültekin Uysal Fethiye’de Konuştu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti.