Başkan Uzundemir'in Seçim Ofisi Açıldı

Cumhur İttifakı'nın Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir'in seçim ofisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Şerifnaz Başoğlu Sokak'ta bulunan Cumhur İttifakı’nın Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir’in seçim ofisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti. Düzenlenen ‘Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’ açılışına, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ve MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat başta olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Cumhur İttifakı Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir ve Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Cumhur İttifakı Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir, “Başkanlık görevim boyunca elimden geleni yaptım fakat zorluklarla da karşılaştık. Hizmet edememe imkânlarını gördükçe psikolojim kötü oldu, Pandemi, savaş, deprem… Ortaca’ya hizmet vermek için elimden geleni yaptım ve 1 Nisan tarihinden itibaren de göreve devam ettiğim süreceyapacağım. Burada bu kadar kalabalığı görmek çok güzel. Herkese buraya geldiği için teşekkür ediyorum.
Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “31 Mart tarihinde büyükşehir belediye başkanı seçildiğim halde, Alim Başkan yalnız olmayacak. Ortaca’nın ne kadar sorunu varsa birlikte tüm sorunları çözeceğiz. Yılladır koltukta oturuyorlar ve bir alt yapı bile yapmadılar. MUSKİ çalışmadı… Vatandaşlara yüksek miktarlı faturalar gönderdiler. Artık bunun sonu geldi. Görevini yapmayanlara 1 Nisan tarihi itibariyle bay bay giyeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN