Şampiyonluk Kutlama Haberleri

Şampiyonluk Kutlama Haberleri

Final Heyecanı Menteşe Kent Meydanı'nda Yaşandı

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı Menteşe Kent Meydanında yaşandı. Sporseverler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Menteşe Belediyesi tarafından Kent Meydanında kurulan dev ekranda izledi. 

BAŞKAN KARACA, ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA KATILDI

Geçtiğimiz hafta Yerkesikspor’u 4-2 yenerek Muğla 1. Amatör Lig C Grubu’nda şampiyon olan Günlükbaşıspor, Süper Amatör Lig'e çıkmaya hak kazanırken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katıldı.

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı. Çalıca pazaryerinde birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikde keyifli dakikalar yaşandı. Şarkılar ve türküler ile başlayan kutlama Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ilk madalyayı oyuncuya takması ile devam etti. Sonrasında konuşan Karaca,’’ Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.

Çifte şampiyonluk kutlamasına Hayko Cepkin’de katıldı

2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan ve Ziraat Türkiye Kupasını da kazanarak, çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş taraftarları, Fethiye’de de şampiyonluk kutlamalarını aralıksız sürdürüyor. Fethiye Kartalları Başkanı Erhan Yılmaz ve arkadaşları tarafından organize edilen kutlama etkinliğinde ilginç görüntüler yaşandı. Yamaç Paraşütü ile Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçuş yapan Beşiktaş Bayrağı ile gökyüzünde akrobasi hareketlerinde bulunan Hayko Cepkin Belcekız Plajına inişte, meşaleler yakarak, şampiyonluğu kutladı.

Beşiktaşlı taraftarlardan şampiyonluk konvoyu

Fethiye’de Beşiktaşlı taraftarlar çifte şampiyonluğu araç konvoyu ile kutladı. Sosyal medyadan yapılan çağrı ile Fethiye Salı Pazarı meydanında buluşan Beşiktaşlı taraftarlar Fethiye caddelerinde şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

Ertelenen Şampiyonluk 12 Şubat’ta Kutlanacak

Muğla Birinci Amatör Küme Ligi B Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Milas Gençlikspor Kulübü’nün ertelenen şampiyonluk kutlamasının 12 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilmesine karar verildi.