Final Heyecanı Menteşe Kent Meydanı'nda Yaşandı

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı Menteşe Kent Meydanında yaşandı. Sporseverler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Menteşe Belediyesi tarafından Kent Meydanında kurulan dev ekranda izledi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Tüm yurtta büyük bir heyecanla izlenen final heyecanı Menteşe’de Kent Meydanında yaşandı. Kent Meydanını dolduran 100’lerce sporsever Menteşe Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda Avrupa Şampiyonası final maçını büyük bir heyecanla izledi. Maç esnasında sporseverlere Menteşe Belediyesi ikram aracından su, çay ve neskafe ikram edildi.  

Final setinde Sırpları 15 - 12 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımının Avrupa Şampiyonluğu maçın bitişi ile Kent meydanını dolduran yüzlerce sporsever tarafından coşkuyla kutlandı. 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, karşılaşmayı Menteşe Kent Meydanında kızı ve vatandaşlarla birlikte izledi. Final setinde kazanılan şampiyonluğu alanı dolduran kalabalık ile kutlayan Başkan Gümüş, “Bugün tarihi bir güne vatandaşlarımızla birlikte şahitlik ettik. Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk finali heyecanını Kent Meydanına kurduğumuz dev ekranla hep birlikte yaşadık. Filenin sultanlarına Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu heyecan ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.     
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN