Patlama Haberleri

Patlama Haberleri

Patlayan yük gemisinde 4 kişi yaralandı

Fethiye Körfezi açıklarına demirleyen yük gemisinde meydana gelen patlamada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURU, BAĞ BOZUMU FESTİVALİ İPTAL

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığının katkılarıyla üçüncüsü düzenlenecek olan bağ bozumu festivali Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra müessesinde yaşanan maden ocağı patlaması nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.

Maden Ocağı Can Aldı

Dalaman Gürleyik Mahallesi’nde faaliyet gösteren maden ocağında patlama nedeniyle meydana gelen göçük altında kalan bir kişi hayatını kaybetti.

Karadaş, “Adrenalin patlaması yaşıyoruz”

Tandem başlayan uçuşta serbest devam eden pilotlar izleyenleri hayran bıraktı. 21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline serbest uçuş gerçekleştiren Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş hissettiklerini FRT TV mikrofonlarına anlattı. Korku değil vücuttaki adrenalinin yükseldiğinin altını çizen Türk Hava Kurumu Serbest Paraşüt Eğitmeni Mehmet Karadaş, “Ellerim titriyor. Resmen bir adrenalin patlaması yaşıyoruz. Korku ile alakalı değil vücudunuzdaki adrenalin patlamasından dolayı oluşan bir şey” dedi.

Mazot tankeri korkulu anlar yaşattı

Muğla-Marmaris yolu sakar mevkiinde fren hortumunun patlaması sonucu mazot yüklü tanker şarampoldeki direğe çarparak durabildi.

Yangında çatı katı kullanılamaz hale geldi

Fethiye’de bir evin çatı katı patlama sonrası alevlere teslim oldu. Patlama sesiyle tüm mahalleli sokaklara döküldü. Gece saatlerinde 3 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çatı katı kullanılamaz hale geldi.

Asfalt tankeri bomba gibi patladı

Foça Mahallesi’nde bulunan özel bir şirkete ait şantiyede bulunan, asfalt tankerinin patladığı öğrenildi. Patlamanın etkisiyle metrelerce havaya dumanlar yükseldi. Dumanlar Fethiye kordon boyundan net bir şekilde görüldü. Kazada herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi.

Risk en üst seviyede

Karayipler’deki St. Vincent Adası’nda bulunan La Soufriere Yanardağı’nda meydana gelen patlamanın izleri sürüyor. Hava da görülen bulanık ve bulutlu görüntünün ise La Soufriere Yanardağı’nda meydana gelen patlama sonrası oluşan kükürtdioksitten kaynaklandığı ifade ediliyor.

Acısını yazıya döktü

Muğlalı Yarbay Alim Yılmaz 8 Nisan 2006 tarihinde Elazığ'ın Arıcak ilçesi Erimli beldesi yakınlarında kalleş teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu 43 yaşında şehit oldu. 11 Nisan 2006 tarihinde oğlunu toprağa veren ve Şehit oğlunun acısını yazdığı şiirlere döktüğünü anlatan Mehmet Yılmaz, “Oğlum şehit olduktan sonra gözlerime uyku girmedi. Kendimi dağlara, taşlara vurdum. Gözümün önüne mısralar döküldü. Yazdığım şiirlerde, yaşadığımız acıları dile getiriyorum.” dedi. 

Fethiye'de içme suyu borusu patladı

Fethiye’de ana su içme hattının patlaması nedeniyle yollar göle döndü. Su hattında meydana gelen patlama sonucu çevrede su kesintileri yaşandı. Patlamanın etkisiyle su metrelerce yükselirken, yoldan geçen araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Muğla Ortaca'da Otel'de Patlama Oldu, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Muğla Ortaca'da bir otelde meydana gelen patlama sonucu ortalık savaş alanına döndü.

Buhar Kazanı Patladı: 1 Yaralı

Milas’ın Dörttepe Mahallesi'nde bulunan bir strafor fabrikasında patlama meydana geldi. Olayda yaralanan bir kişi yaralandı.

Araçlar Suyun Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde içme su hattı borusu patladı. Patlama sırasında yoldan geçen araçlar son anda su altında kalmaktan kurtuldu.

Bodrum'da Yine Aynı Olay !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde içme su hattı borusu patladı. Patlama sırasında yoldan geçen otomobil sürücüleri neye uğradığını şaşırdı.

Lastik Patlaması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kamyona takılan lastiğin patlaması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Tüp patladı, ev savaş alanına döndü

Bodrum’da, tüp patlamasının meydana geldiği bir taş evde çatı delindi, duvarlar çatladı. Patlama sonrası çıkan yangın büyümeden söndürüldü.