Özel Konuk Haberleri

Özel Konuk Haberleri

Ekim Ayı Özel Konuğu İlber Ortaylı Oldu

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Geleneksel Üye Buluşmaları Toplantısı’nda Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. Yılına özel olarak ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı konuk etti.

“Yaşama Dair” programının ilk konuğu Dr. Özgür Şenol oldu

FRT Televizyonu yeni yayın dönemine başladı. Her hafta Perşembe günleri moderatörlüğünü Bilgen Durmaz’ın yaptığı “Yaşama Dair” programı izleyicilerine sağlıklı yaşam hakkında bilgiler paylaşılıyor. Özel konuklarında katıldığı “Yaşama Dair” programının ilk konuğu Op. Dr. Özgür Şenol oldu.

“Spor Günlüğü” FRT TV’deSpor Günlüğü’nün ilk konuğu Ömer İlman oldu

FRT Televizyonu yeni yayın dönemine başladı. Her hafta Salı günleri moderatörlüğünü Necati Kanbur’un yaptığı “Spor Günlüğü” programının yorumculuğunu ise Fevzi Sevinç üstleniyor. Özel konuklarında katıldığı “Spor Günlüğü” programının ilk konuğu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman oldu.

Başkan Aras: "Bodrum'un Her Alanını 'Erişilebilir' Kılmak İçin Çalışmalıyız"

Bodrum Belediyesi’nin pandemi döneminde başlattığı Hayat Sohbetleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde çok özel konukların katılımıyla gerçekleşti. Programa katılan Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaklaşık 6 bin özel gereksinimli vatandaşın yaşadığı Bodrum’da, hayatın her alanını engelliler için erişilebilir kılacaklarını söyledi.