Okul Müdürü Haberleri

Okul Müdürü Haberleri

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nden Görkemli Açılış

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Llull Tersane’ de düzenlenen etkinlikle açıldı.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Büyük Samanlık Koyunda “Huzur Plajı” Hizmete Giriyor 

Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu huzur destinasyon bölümüyle sakinlik ve huzur isteyenlerin uğrak mekanı olacak. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Plajımızda kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik” dedi. 

Örnek Okul Müdürü Hacer Çetin’den Çevre Haftasında Anlamlı Etkinlik

Karaköy Ortaokulu öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolasıyla Karadere Plajında çevre temizliği yaptı. Karaköy Ortaokulu Müdürü Hacer Çetin ve öğretmenler öncülüğünde yapılan plaj temizliğinde öğrencilere çevre temizliği bilinci aşılandı.

MÜDÜR OKULA GİTMEYİNCE ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde görev yapan okul müdürü 54 yaşındaki Nalan Soylu evinde ölü olarak bulundu.

MİNİKLER MAKAM KOLTUĞUNDA

İlköğretim Haftası münasebetiyle Özel Fethiye Anaokulu öğrencileri Neva Başar ve Ezgi Ünal ile Okul Öncesi Öğretmeni Arzum Melisa Tokmak, Okul Müdürü Füsun Kılınçoğlu, Kaymakamımız Sn. Alper Balcı’yı makamında ziyaret ettiler. Minik öğrenciler sırayla Kaymakam Balcı’nın makam koltuğuna geçtiler.

UÇAK: OKUL YÖNETİCİSİNE HAKARET CEZASIZ KALMADI

Muğla Marmaris’te bir velinin görevli öğretmen ve okul müdürüne yönelik hakareti karşılıksız kalmadı, mahkeme tarafından suçu sabit bulunarak gerekli cezaya çarptırıldı.

SELÇUK, “O SENE BU SENE DİYEREK SEZONU AÇTIK”

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaş soluğu plajlarda aldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk turizm sezonunu FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

ALAN TANITIMLARI YAPILDI

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi’nde öğrencilerin alan seçimlerini kolaylaştırmak için alan tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtıma, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Baki Burucu katıldı.

FETHİYE’NİN BAŞARILI SPORCULARI ŞAMPİYONLUK KUPASINI KAZANDILAR

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

YUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU’NDAN 2 İL BİRİNCİSİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU (TAZOF) ARASINDA İMZALANAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NIN MUĞLA İL FİNALİ YAPILDI.

ŞAMPİYONLARDAN KARACA’YA ZİYARET

Muğla ardından Antalya’da yapılan BOCCE maçlarına Fethiye’den katılan Karagedik Ortaokulu öğrencileri ve okul yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret ederek kupa sevincini paylaştılar.

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN GELECEĞİMİZ SAĞLIĞIMIZ PROJESİ

MELSA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Geleceğimiz Sağlığımız Projesi kapsamında okul öğrencileri Çalış Plajı’nda sloganlar atarak yürüyüş yaptılar. Ardından Çalış Sahili’nde temizlik yapan öğrenciler çalış Plajı’nın girişinde vatandaşların tansiyonlarını ölçtüler.

FTSO’DAN ŞEHİR ER ADNAN ERGEN İLKOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanları ve yöneticileri tarafından, Seydikemer’in Eşen Mahallesi’ndeki Şehit Er Adnan Ergen İlkokulu’na kütüphane kurulması için toplanan kitaplar, Okul Müdürü Sevcan Kel’e teslim edildi.

SEYDİKEMER’DE 2. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ

Seydikemer’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılım yoğun oldu. 96 öğrencinin gün boyu kıyasıya mücadele ettiği Turnuva İlkokullarda 5, Ortaokullarda 5 kategoride düzenlendi.

Üzümlü’de Tubitak Bilim Fuarı

Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri 4006 Tubitak Bilim Fuarı’nda hazırladıkları projeleri düzenledikleri etkinlikle misafirlerine sundular. Bilim Fuarı’nda Ekolojik Üzümlü Kültürü’nü tanıtma standı, geri dönüşüm materyalleri ve mini sera gibi farklı projeler tanıtıldı.

Rehabilitasyon Merkezlerinden Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okuluna Ziyaret

Özel Eğitim Dernekleri Muğla İl Başkanı aynı zamanda Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, Özel Saygın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Demircioğlu, Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Hakan Gökçen ile Fethiye’de bulunan Rehabilitasyon Merkezleri olarak Akıncı 1. Ve 2. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulunda göreve yeni başlayan Okul Müdürü Deniz Esen’e ziyarette bulundular.

Bir yandan nöbet tutup, bir yandan yardıma koşuyorlar

Muğla’nın birçok ilçesinde meydana gelen yangınların ardından diğer ilçelerde de önlemler arttırıldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özek’in Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Alpaslan Selçuk beraberinde Teknik Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Semizoğlu, Usta Öğreticiler bir yandan olası bir orman yangınına karşı Televizyon verici istasyonunda nöbet tutup diğer yandan Seydikemer yangın bölgesine yardıma koşuyorlar.

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi Proje Okulu oldu

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi ilçede ki ilk ve tek proje okulu oldu. Okul Müdürü Gökbörü ASLAN “Atatürk ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş, donanımlı, her türlü değişime ve gelişime açık, sorgulayabilen, farklılıkları büyük bir saygı ile karşılayabilen, geleceğin öncülüğünü yapacak bireyler yetiştirmek, geçmişten günümüze okulumuzun başlıca hedefi olmuştur” dedi.

Ak Kadınlardan Koli Koli Mutluluk Hareketi’ne destek

AK Parti Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, “Lösev İncileri” Projesi kapsamında kuru gıda yardım kampanyası ile “Koli Koli Mutluluk Hareketi’ne” destek verdi.

Vade farksız 10 ay taksit imkanı 

Eğitimin destekçisi Denizbank, Özel Fethiye Ata Okulları’nın ödemelerinde vade farksız 10 ay taksit imkanı sağlıyor. Okul Müdürü Gülçin Baysal Demen, bu fırsattan faydalanan velilerin faiz ödemeyeceğini belirtti.