Öçer Haberleri

Öçer Haberleri

tosun, 'Verin Yetkiyi, Görün Ankara’daki Etkiyi!'

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Regia Mare Hotel Bodrum’da İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ergun ile Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer hazır bulundu. 

“Bu Çok Önemli Bir Seçim”

İyi Parti Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Muğla Vekil Adaylarından Bodrum Çıkarması

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

İlçe Teşkilatı Keşkek Günü’ne Katılım Sağladı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine katılım sağladı. 

“22 Nisan Dünya Günü” resim sergisi

Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve FEFSAD’ın katkılarıyla Erasta Alış Veriş Merkezi’nde 22 Nisan Dünya Günü kapsamında ‘’Çevre Çocuk ve Ses’’ adlı resim sergisi düzenlendi.

HEPBERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU SAHNELENDİ

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hepberaber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluştu.

HEP BERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hep beraber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluşacak.

Ak Parti Muğla’da Kadem Mete güven tazeledi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin, 469’unun oy kullandığı 7’inci Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy alarak güven tazeledi. 

AK Parti İl Kongresi’ne Kadem Mete listesi ile gidiliyor

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin oy kullanacağı 7’inci Olağan Genel Kurulu Menteşe Spor Salonu’nda devam ediyor. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi.

Kongrede Elvan Göçer'in listesi kabul edilmedi

Ak Parti Muğla İl Kongresinde adaylığını açıklayan Elvan Göçer'in listesi bazı eksikler olduğu gerekçesi ile kabul edilmedi. Seçime tek liste ile gidiliyor.

AK Partide aday sayısı 5’e yükseldi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı kongresine sayılı günler kala aday sayısı artmaya başladı. İlk adaylık açıklamasını yapan mevcut Başkan Kadem Mete’nin ardından Kazım Avcı, Süleyman Reyhan, Elvan Göçer ve son olarak da Levent Akyer adaylıklarını açıkladılar. 

Elvan Göçer İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Koronavirüs salgını nedeni ile bir süreden bu yana yapılamayan Ak Parti Muğla İl Başkanlığı kongresi 1 Şubat Pazartesi günü yapılacak.