Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelen İyi Parti Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer; büyük ilgiyle karşılandılar. Denizcilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen İyi Parti heyeti; turizm, denizcilik ve tüm sektörlere yönelik politikaları hakkında bilgiler aktardılar. Bölge turizmimizde denizciliğin önemli bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen vekil adayları, mevcut sorunların çözümü için sektör paydaşları ile işbirliği içinde çalışacaklarını dile getirdiler.

Denizlerimizin korunması, turizmde marka değerinin arttırılması ve bu yönde elde edilen gelirin arttırılması adına projelerini aktaran milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer; kendilerine gösterilen teveccühten dolayı denizcilere ve vatandaşlara teşekkür ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN