FTSO'dan Fethiye ve Seydikemer İş Dünyasına Yeni Bir Hizmet

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), turizm ve tarımın yanı sıra sanayisiyle de her geçen gün büyüyen Fethiye ve Seydikemer iş dünyasının ihtiyacı olan yetişmiş ve günün şartlarına göre kendini yenileyen yatırımcı ve iş gücüne kalıcı çözüm sunmak için FTSO Akademi'yi kurdu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Başta üyelerimiz olmak üzere iş dünyasının tüm aktörlerinin kurumsal, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı vermek amacıyla faaliyete geçen FTSO Akademi, profesyonel eğitim kadrolarıyla işbirliği çerçevesinde oluşturulacak eğitim ve seminer programlarıyla bölgemize hizmet edecek.” dedi.  

FTSO, üyelerinin mevcut tecrübelerine katkı sağlayan ve iş hayatındaki gelişmeleri takip edebilmelerine imkân sunan eğitim faaliyetlerini, FTSO Akademi ile bir üst noktaya taşıdı. FTSO tarafından düzenlenen eğitimlerin ücretsiz hale getirilmesinin ardından Oda üyelerine verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin gururu yaşadıklarını ifade eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda üyelerinin ve çalışanlarının yetkinliklerini arttırmanın, yeni ufuklar kazandırmanın ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamanın öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. Başkan Çıralı, FTSO Akademi ile ilgili şunları söyledi: 

Çıralı: “Nihai hedef, üyelerimizin rekabet gücünün artması”

“Bu hedef doğrultusunda ilk olarak üyelerimiz ve çalışanları için iş hayatlarına destek vermek amacıyla düzenlediğimiz mesleki ve kişisel eğitimleri ücretsiz yaptık. Şimdi de bu eğitimleri daha da sistematik hale getirmek amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde FTSO Akademi’yi kurduk.

FTSO Akademi ile Odamızın yıllık eğitim takviminde yer alan eğitimleri, üyelerimizden talep gelmesi durumunda birden fazla organize edebileceğiz. Ayrıca üyelerimiz, yıllık eğitim takvimindeki eğitimlerin dışında da eğitim taleplerini bize iletebilecekler. Bunun yanı sıra üyelerimizden kendi işletmelerine ve çalışanlarına özel eğitim talepleri gelmesi durumunda, eğitmen havuzundan eğitim içeriğine uygun eğitim firmaları ile iletişime geçilerek, eğitim teklifleri alınacak ve özel fiyatlandırma yapılması sağlanacak.

Odamız eğitim salonlarının uygun olması durumunda eğitim salonu hizmeti de vereceğiz. Yani üyemizin isteği doğrultusunda eğitimler Odamız hizmet binası salonlarında verilebileceği gibi üye şirket bünyesinde de verilebilecek. Yine üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, yeterli başvuru sağlanan her alanda mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları organize edeceğiz. 

Başta üyelerimiz olmak üzere Fethiye ve Seydikemer iş dünyasının tüm aktörlerinin kurumsal, mesleki ve kişisel gelişimlerine yön vermek amacıyla kurduğumuz FTSO Akademi’nin, Türkiye’nin önde gelen profesyonel eğitim kadrolarıyla da işbirliği yaparak, eğitim, gelişim ve seminer programlarıyla üyelerimize ve çalışanlarına rehberlik edeceğine inanıyorum. FTSO Akademi, online eğitimlerle sadece bölgemize değil Türkiye geneline hizmet edecek.

Bilginin en önemli avantaj olduğu günümüz dünyasında, FTSO Akademi ile nihai olarak üyelerimizin rekabet gücünü arttırmayı da amaçlıyoruz. Üyelerimize ve bölgemize hayırlı olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN