Nurettin Demir Haberleri

Nurettin Demir Haberleri

Prof Dr. Demir, 'Güçlü Bir Ekibimiz Var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Aday adayı Demir, “Çalışacağız ve başaracağız!"

Muğla'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 dönem Milletvekilliği yapan ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nurettin Demir, SED Medya’yı ziyaret etti.

Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEMİR’İN BABASINA SON YOLCULUK

Eski Milletvekli Nurettin Demir, babasını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

CHP’ye önemli ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nın önemli ziyaretçileri vardı. Şehit Fethi Bey’in Ölümünün 108. Yıldönümü nedeni ile Fethiye’ye gelen CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Burak Erbay, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, önceki dönem milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ceyhun İrgil, Cumhur Yaka, Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarı Göcek’te başladı

Bu yıl 5. gerçekleştirilen ve 3 yıldır Göcek Mahallesi’nde yapılan Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları fuarı törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

CHP eski Muğla Milletvekili koronavirüse yakalandı

Eski CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir’in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Demir’in genel durumunun iyi olduğu ve evde izole durumda bulunduğu bildirildi.

Demir " Alınan Tedbirler, Kesin Çözüm Değil"

Prof. Dr. Nurettin Demir, katıldığı FRT TV'nin sabah programında pandemi sürecini değerlendirerek, iktidarın pandemi yönetiminde baştan beri hata yaptığını vurguladı.