Muğla Makası Haberleri

Muğla Makası Haberleri

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaftan Behçet Saatcı’ya Büyük İlgi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Muğla Makası’nda Bitmek Bilmeyen Trafik Çilesi

Fethiye’de araç trafiğinin en yoğun olduğu Muğla Makası’nda trafik kilitlenmiş durumda. Kilitlenen trafik araç sürücülerini çileden çıkardı.

Altyapı Çalışması Başladı

MUSKİ,Aydem ve telekominasyon şirketleri tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları için yapılacak kazı çalışmaları Muğla Makası’ndan itibaren başladı. İlk etapta Muğla Makası’ndan Köprübaşı Mevkii’sine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Altyapı çilesi başlıyor

ADM tarafından elektrik hatlarının yeraltına alınması için yapılacak kazı çalışmaları başlıyor. İlk etapta Muğla Makası’ndan Köprübaşı Mevkii’sine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Hem organik,hem de ucuz

Mayıs Ayı’ndan bu yana Fethiye Muğla Makası’nda müşterilerine hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi Marketi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor

Baha Şıkman Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı çalışmalarına başlandı.