Milletvekili Otgöz Haberleri

Milletvekili Otgöz Haberleri

Milletvekili Otgöz’den “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz”.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Milletvekili Otgöz: Muğla’nın İktidarla Buluşma Zamanı Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Milletvekili Otgöz, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve ilçe teşkilatları ile mahalle toplantıları yaptı. Esnaf ziyaretlerinde bulunarak Fethiyeli vatandaşları dinledi. Muhammet Kökten ve Aydın Ayaydın için oy istedi.

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Başkan Akdenizli’den Milletvekili Otgöz’e Sürpriz Doğum Günü

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Milletvekili Otgöz: Muğla’nın Son 25 Yılı Boş Yıl Oldu

Muğla’yı 25 yıldır yöneten CHP’li Büyükşehir Belediyesi sadece laf üretti… Yeterince Yatırım ve Hizmet yapmadı…

Milletvekili Otgöz “Muğla’mızın her bir köşesini AK Belediyecilik ile buluşturacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Otgöz muhtarları ziyaret etti

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Milletvekili Otgöz: Malta’lı Turistleri Muğla’ya Bekliyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Türkiye - Malta Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı olarak, Malta Büyükelçisi Theresa Cutajar’ı makamında kabul etti.

Milletvekili Yakup Otgöz: ’Muğla’mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Otgöz, ‘’Muğla’da devasa yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Otgöz: Şeyh Camii’ni Restore Ettiriyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Şeyh Camii için proje hazırlandığını ve restorasyonuna başlanacağını açıkladı.

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

Milletvekili Otgöz, Yeni Yatırımların Müjdesini Verdi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Muğla’ya yapılacak yatırımların değerlendirildiği görüşme Muğla için oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Milletvekilleri Otgöz: “Sözlerimizin arkasındayız.  Biz vaat etmiyoruz. Eser siyaseti yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Otgöz, Bakan Koca'dan müjdelerle döndü

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Milletvekili Otgöz’den Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Salı gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili nedeni ile mesaj yayımladı.

Milletvekili Otgöz’den Hoşgeldin Ziyareti

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, göreve yeni başlayan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Otgöz: Milletimizin İrfanına ve Ferasetine Güveniyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Datça ve Milas ile devam etti. Datça Kaymakamı Murat Atıcıyı ziyaret etti.  Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Yönetimi ile toplantı yaptı.

Milletvekili Otgöz, ‘Bu CHP, Atatürk’ün Kemiklerini Sızlatıyor’

“Atatürk’ün Partisi olduğunu söyleyen CHP’nin bir milletvekili, Türk Milleti’nin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetleri’mize dil uzatmış ve ağır ithamlarda bulunmuştur. HDP de bir açıklama yaparak bu milletvekiline sahip çıkmıştır. Dünyanın en şerefli, en mert ordusu olan TSK’yı suçlayan bu milletvekilini ihraç etmeyerek,  adeta bunu kabullenen CHP,  seçimlerde halkımızdan gereken cevabı alacaktır.”

Milletvekili Otgöz “Yerel Seçimlerde Tarih Yazacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmalarına Bodrum ve Kavaklıdere ilçelerinde devam eden Milletvekili Otgöz, İlçe teşkilatları ile toplantılar yaptı, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Milletvekili Otgöz’den  “30 Ağustos Zafer Bayramı”  Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı yayımladı.

Milletvekili Otgöz Zümrüt Çayırında

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek için zümrüt çayırına geldi. Milletvekili Otgöz anonslar ve alkışlar eşliğinde karşılandı.

Milletvekili Otgöz’den FTSO Başkanı Çıralı’ya Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti.

Milletvekili Otgöz, Köyceğiz'in Muhtarları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz'de devam ediyor. Milletvekili Yakup Otgöz, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İlçe Başkanı Mehmet İlhan ile birlikte Köyceğiz'in muhtarları ile toplantı yaptı.

Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısında, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalle muhtarının talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akdenizli, tek tek muhtarın taleplerini not alırken, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Muğla Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli’den Ziyaretler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile birlikte Cuma Pazarı ve esnaf odaları başkanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Otgöz’den Yeni Müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Akbelen Gündemi ile toplanan TBMM programı dışında yoğun bir programa imza attı. Milletvekili Otgöz, 2 Bakan ve 3 Bakan Yardımcısı ve 1 Genel Müdür ile Muğla’ya yapılacak yatırımları görüştü.

Milletvekili Otgöz Muhtarlar ve Hemşerileri ile Buluşuyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; sahada muhtarlarla ve hemşerileri ile toplantılara devam ediyor.

Milletvekili Otgöz’den Müjde

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sağlık yatırımlarına ilişkin dosya vermişti. Sağlık Bakanı ile Muğla’ya yapılması planlanan yatırımları görüştüklerini belirten Milletvekili Otgöz, taleplerin karşılanmaya  başladığını açıkladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Hastanesi ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

'Bugün De Dün Olduğu Gibi Bütün İhanet ve Saldırılara Karşı, Dimdik Ayaktayız'

Milletvekili OTGÖZ: 15 Temmuz, Türk milletinin yeniden dirilişinin, yeniden şahlanışının,  iradesine yönelen saldırılar karşısında tekrar ayağa kalkmasının adıdır.