Mesai Haberleri

Mesai Haberleri

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

CHP'de Yerel Seçim Mesaisi: Muğla İlçe Adayları Açıklanabilir

31 Mart yerel seçim öncesinde merakla beklenen Fethiye, Bodrum, Marmaris, Menteşe Belediye Başkan Adayları bugün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) sonrasında ilan edilmesi bekleniyor.

Ak Parti Muğla’da Aday Belirleme Mesaisi! Gözler Pazartesi Gününe Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ak Parti de henüz belirlenmeyen ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

Fethiyespor’da İskenderunspor Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Fethiyespor’da Denizlispor Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Lacivert beyazlılar, ilk 3 puanını Denizlispor'a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Fethiyespor’da Denizlispor mesaisi sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Bodrum FK’da Eyüpspor Mesaisi Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları, yapılan antrenman ile başladı.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Genç Ve Dinamik Belediye Başkanı Akdenizli, Dur Durak Bilmiyor

Seydikemer’in genç ve dinamik Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hafta sonu mesaisine devam ediyor. Cumartesi gününü Seydikemer’deki programlara ayıran Başkan Akdenizli Pazar günü de Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

Nüfus Müdürlükleri’nde KPSS mesaisi

Muğla’da Nüfus Müdürlükleri hafta sonu yapılacak KPSS oturumları için açık olacak.

Fethiyespor’da Yeni Sezon Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı'nda yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Fethiye’de kasapların kıyma mesaisi

Fethiye’de Kurban Bayramının ardından başlayan kasapların kıyma mesaisi bayramdan sonra da devam ediyor.

Orman yangınında vefat eden arkadaşlarını unutmadılar

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaşları lokma döktürdü. Orman şehidinin babası ve babaannesi de lokma hayrına gelip oğulları için dua etti.

Nüfus Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler çerçevesinde kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerinin 27-28 Mayıs'ta açık bulundurulacağını ve işlemlerin randevusuz gerçekleştirileceğini duyurdu.

Babataşı Muhtarlığı’nda seçmen kağıdı mesaisi 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bayramların olmazsa olmazı tatlılar için yoğun mesai

Ramazan ayı içerisinde yoğun bir mesai harcayan tatlıcılarda bayrama sayılı günler kala yoğunluk arttı.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

OTGÖZ’DEN DUYGULANDIRAN VEDA

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yakup Otgöz, yıllardır beraber çalıştığı Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, mesai arkadaşları ve meclis üyelerine veda etti. Duygu dolu anların yaşandığı veda konuşmasında Otgöz, herkesten helallik istedi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin yoğun mesaisi sonrası tekrar ulaşıma açılıyor.

DİDEM VE YEŞİM KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Eski mesai arkadaşlarımızdan Didem Üzerk’in annesi Tacidar Oran hayatını kaybetti.

ÇKS YAPTIRIN MAĞDUR OLMAYIN

2023 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamış olup 30 Haziran 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Konuyla ilgili Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, FRT TV aracılığıyla çiftçilere seslendi.

ÜRETİCİLERİN DİKKATİNE ÇKS BAŞVURULARI BAŞLADI!

2023 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamış olup 30 Haziran 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

MÜDÜR ATMACA, MESAİ ARKADAŞLARIYLA AKŞAM YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Atmaca, mesai arkadaşlarıyla Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

EMNİYETTEN GECE MESAİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde saat 22.00-00.00 saatleri arasında güvenlik kontrolü gerçekleştirdi.

DONT MAHALLESİNDE ASFALT HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Seydikemer’in ismiyle ünlü mahallesi Dont Mahallesinde asfalt hazırlığı sürüyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz kış demeden rahat ve güvenle kullanabilecekleri yol yapımı için mesai kavramı gözetmeden çalışıyor.

Menteşe’nin yüksek kesimlerinde kar mesaisi

Menteşe’nin yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri 3 greyder 6 kepçe ve personeliyle kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

Mesai gözetmeksizin çalışmalar devam ediyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Milas İlçesi Ören Mahallesi’nde yangından zarar gören zeytin bahçelerindeki son durumu ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Saylak selden zarar gören örtü altı üreticilerini de yerinde ziyaret etti.

24 saat kar mesaisi 

Menteşe Belediyesi ekipleri kentte etkili olan kar yağışı ve sonrasında oluşan buzlanmaya karşı 3 gün boyunca sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmalarını sürdürdüler. Yoğun kar yağışı ile birlikte belediye ekiplerinin Menteşe’nin kırsal ve merkez tüm mahallelerinde saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yapılan çalışmalar ile kentteki ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yol açma, tuzlama ve buzlanmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Belediye ekipleri gece de mesaiye devam etti

Menteşe Belediye ekipleri kentte etkili olan kar yağışı ve sonrasında oluşan buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor. Kar mücadele çalışmalarına gece de devam eden ekipler sabahın ilk ışıkları ile birlikte yarın kurulacak Perşembe pazarında önlem amaçlı tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.