Mehmet Haberleri

Mehmet Haberleri

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’ye Müjdeler Verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’de ülke gündemini ve ilçeye kazandıracakları hizmetleri değerlendirdi. Özhaseki, “Fethiye’yi ve Muğla’yı hizmetle tanıştıralım. Ak Parti belediyeciliğinden onlar da istifade etsinler” dedi.

Kökten, Fethiye’de 12 Ay Turizm İçin Adımını Attı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, göreve seçilmeden hizmetlerin hayata geçirilmesinde önemli rol oynuyor. Turizmin 12 aya yayılması için projeler hazırlayan Başkan Adayı Kökten, Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

109 Yıllık Destan Seydikemer’de Gururla Kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Seydikemer'de gururla kutlandı.

Fethiye Kalesi'nde 12 Ay Kazı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Seydikemer’de İstiklal Marşımızın Kabulü Gururla Kutlandı

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 103’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

Kökten, “Günün Anlamını Çok Güzel Yansıttılar”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı.

Saatcı, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bir manifestosu olduğunu açıkladı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Akdenizli’den 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık’tan İstiklal Marşı'nın Kabulü Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Başkan Akdenizli: “Türkiye Oy Ortalamasının Üstünde Bir Oy Alacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Akdenizli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seydikemer’de Türkiye oy ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını söyleyip; “Bugüne kadar olduğu gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber kazanacağız, Seydikemer kazanacak, bizler kazanacağız” dedi.

Başkan Adayı Saatcı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Başkan Adayı Tosun İzlenimlerini Aktardı

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Özdemir, Başkan Adaylarına Sorular Yöneltti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde başkan adaylarına sorular yöneltti.

Kökten Sektör Temsilcilerinin Taleplerini Dinliyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkan seçildi

Muğla Fenerbahçeliler Derneği’nin olağan genel kurulu Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Aday Adayı Demir, “Bu Şahsı Gördüğümde Adeta Midem Bulanıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Üyük Ailesinin Acı Kaybı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Başkan aday adayı Mehmet Üyük’ün abisi Halil Üyük hayatını kaybetti.

Aday Adayı Küçükala, Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dönefis 2 Açıldı

Fethiye'de geçtiğimiz sene faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin 2. şubesi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı katıldı. Aynı zamanda açılışta bulunan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, kendiyle özdeşleşmiş hale gelen dansıyla ilgi odası oldu.

Aday adayları ve muhtarlar kahvaltıda buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

Aday Adayı Selçuk partililerle buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Demirel esnafların sorunlarını dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. 

İlk Ziyareti Başkan Soydemir’e Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.