Kurtardı Haberleri

Kurtardı Haberleri

Yaralı Eşeği Belediye Ekipleri Kurtardı

Kayalıklardan Düşen Eşeği Kurtarmak İçin Belediye Ekipleri Seferber Oldu. Yaralı Eşeği Belediye Ekipleri Kurtardı

Körfez'de sürüklenen tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde körfezde sürüklenen tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KIYEM) ekipleri tarafından kurtarıldı.

MAG’DAN TEHLİKELİ KEÇİ KURTARMA OPERASYONU

Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi, 112 acil çağrı merkezinden gelen arama sonrasında Saklıkent Kayadibi mevkiinde 2 adet keçiyi, titizlikle yürütülen çalışma sonrası kurtardı.

AKUT FETHİYE EKİBİ 21 VATANDAŞI ENKAZ ALTINDAN KURTARDI

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarında yer alan AKUT Fethiye ekibi, görevini tamamladı ve Fethiye’ye geri döndü.

DEPREMDEN 26 KİŞİ KURTARILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası 129 personel ve 33 araçla bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri 26 kişiyi enkaz altından canlı olarak kurtardı.

FETHİYE’DEN MAG EKİBİ ENKAZDAN ÇOCUK KURTARDI

Fethiye Belediyesi Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG), bir çocuğu enkaz altından kurtardı.

ENKAZ ALTINDA ŞİŞE KAPAĞIYLA SU İÇİRDİLER MUHAMMED BEBEK 44 SAAT SONRA KURTARILDI!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay'da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Ekipler 2 yaşındaki Muhammed'e elleri ile su içirdi.

SEYDİKEMER'DE ÇAYA DÜŞEN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Eşen çayına düşen kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

MAHSUR KALANLARI İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Fethiye’de yağmur nedeniyle su basan evlerde mahsur kalanlar, itfaiye botu ve iş makineleriyle kurtarıldı.

BELEDİYE EKİPLERİ 5 YAVRU KÖPEĞİ KURTARDI

Menteşe Belediyesi ekipleri gelen ihbar üzerine Yerkesik Mahallesinde derenin içinde sıkışan anne köpeği ile 5 yavrusunu kurtardı.

BORUYA SIKIŞAN KEDİ YAVRUSUNU İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yağmur suyu gider borusunda sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Bekçinin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

Muğla'da Menteşe İlçesinde gece saat 03.15 sıralarında çıkan işyeri yangınında kahve işletmesine ait Nargile bölümünü tamamen yandı.

KUYUYA DÜŞEN KUZUYU İTFAİYE KURTARDI

Muğla'nın Ula ilçesinde içinde su bulunmayan kuyuya düşen kuzu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

YANGIN EKİPLERİ YAVRU DOMUZUN HAYATINI KURTARDI

Marmaris’te devam eden yangında yanan ağaçların yanı sıra yaban hayvanları da büyük zarar görüyor. Yangınla mücadele eden ekipler yangından etkilenen yaban hayvanlarına da yardımcı oluyorlar. Son olarak yangın söndürme çalışmaları sırasında yaban domuzu yavrusu ile karşılaşan ekipler yavru domuza ilk müdahaleyi yaparak yangın dışında bir alana salıverdiler.

YANGIN EKİPLERİ YAVRU DOMUZUN HAYATINI KURTARDI

Marmaris’te devam eden yangında yanan ağaçların yanı sıra yaban hayvanları da büyük zarar görüyor. Yangınla mücadele eden ekipler yangından etkilenen yaban hayvanlarına da yardımcı oluyorlar. Son olarak yangın söndürme çalışmaları sırasında yaban domuzu yavrusu ile karşılaşan ekipler yavru domuza ilk müdahaleyi yaparak yangın dışında bir alana salıverdiler.

KULLANILMAYAN DAİREDE MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

Yatağan ilçesinde 5 katlı binanın en üst katında ve boş olan dairede mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak barınağa teslim edildi.

DEREYE DÜŞEN ARACI İTFAİYE KURTARDI

Fethiye Muğla Karayolu Yuvarlakçay Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada yoldan çıkan araç Yuvarlakçay’a düştü. Düşen araçta sıkışan şahsı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı.

ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI

Muğla-Aydın Karayolu Yatağan Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasındaki araç içinde sıkışan vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Dolandırılmaktan son anda kurtuldu

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri telefonla dolandırılmak istenen İ.G.’yi son anda kurtardı.

İftaiye ekipleri yavru köpekleri kurtardı

Köyceğiz itfaiye ekipleri sulama borusuna kaçan yavru köpekleri kurtararak sahibine teslim etti.

Canını zor kurtardı

Marmaris Turunç arası karayolunda seyir halindeyken birden alev alan araç küle döndü. Araç şoförü Nurullah Karadaş son anda aracın içerisinden çıkarak canını zor kurtardı.

Minibüs Kanala Uçtu; 1 yaralı

Fethiye'de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs sulama kanalına uçtu. Kazada araç içerisine sıkışan Onur T.yi çevredeki vatandaşların yardımı ile itfaiye ekipleri kurtardı.

Gönüllüler yangın bölgelerine seferber oldular

Muğla ili genelinde meydana gelen orman yangınlarında gönüllü olarak yardıma gelen vatandaşlar büyük rol oynadı. Hayvan sever vatandaşlar yeri geldi yangın olanında mahsur kalan hayvanları kurtardı yeri geldi ellerinde tırmıklarla yangın söndürme çalışmalarına yardım ettiler.

Datça açıklarında sürüklenen tekneyi kıyı emniyet kurtardı

Datça’nın Körmen Limanı açıklarında içinde 15 yolcu bulunan ve makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Dereye düşen kediyi itfaiye kurtardı

Fethiye’de dereye düşen kediyi Muğla Büyükşehir Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri merdivenli operasyonla kurtardı.

Dereye düşen adamı itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla’nın Menteşe İlçesi, Karşıyaka Mahallesinde bulunan Değirmen Deresi Konvoyuna yuvarlanan Bekir Ş., Menteşe İtfaiye Grup amirliği ekiplerince kurtarılıp, hastanede tedavi altına alındı.

Bodrum İtfaiyesinden Yavru Kedi Operasyonu

Bodrum Koyunbaba Mahallesi, Zübeyda hanım Caddesi Sunliğt sitesinde evin bacasında mahsur kalan yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Ekipler bacaya sıkışıp kalan yavru kediyi, bacayı kırarak kurtardı.

JAK Timinden Kelebekler Vadisi'nde kurtarma operasyonu

Fethiye’ye tatile gelen 2 arkadaş Kelebekler Vadisi’ndeki yürüyüşleri sırasında kaybolunca tatilcileri yardım istedikleri JAK Timi kurtardı. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma operasyonun da timin halatlarla iniş ve çıkışları filmlerdeki görüntüleri aratmadı. 

Belediye personeli kurtardığı kediyi sahiplendi

Bodrum’da kapısı kilitli sarnıcın içine giren yavru kedi belediye ekiplerince kurtarıldı. Kedinin içinde bulunduğu sarnıcın kapısını açmak için gelen belediye personeli Şenol Direk, kurtarılan kediyi sahiplenerek evine götürdü.

Domuz Yavrusunu İtfaiye Kurtardı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir çukura düşen domuz yavrusunu itfaiye kurtardı.Ekipler kurtardıkları minik yavruyu doğaya bırakınca yavru domuz arkasına bile bakmadan ormanlık alana koştu.