Konvoy Haberleri

Konvoy Haberleri

Akdenizli'den Seydikemer Çıkartması

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de adeta çıkartma yaptı. Sabah saatlerinde konvoy halinde Yayla Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdenizli, daha sonra Alaçat Mahallesi’nde miting yaptı.

Teknelerde marşlar eşliğinde konvoy

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Fethiye’de teknelerde coşkuyla kutlandı. 

Uno Clup'tan Özel Konvoy

Fethiye'de Uno Clup Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor. Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm vatandaşları bu anlamlı konvoya davet etti.

Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu etkinliği

Fethiye’de Uno Club Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor.

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL ŞEHİR TURU

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyu’na yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

UNO CLUB FETHİYE’DEN CUMHURİYET KONVOYU

Uno Club Fethiye tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Konvoyu etkinliği düzenlenecek. Çiftlik Mahallesi’nde başlayacak olan etkinliğe Uno Club Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm Fethiye halkını etkinliğe davet etti.

FETHİYE POLİSİ KONVOY DÜZENLEDİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, konvoy düzenledi. Düzenlenen konvoyda emniyet müdürlüğüne bağlı araçlar şehir turu attı.

Türk bayrakları ile şehir turu attılar

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyuna yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Alcu’ya şampiyonluk konvoyu

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

30 Ağustos Zafer konvoyu coşkuyla gerçekleşti

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen Zafer Kortejine yoğun katılım oldu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in de bir safari jeepi üzerinde katıldığı korteje yüzlerce araç katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de coşkuyla kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de coşkuyla kutlanacak. Atatürk anıtı önüne çelenk koyma töreni ile başlayacak programlarda Fethiye Belediyesi tarafından ilçenin birçok mahallesinde bayraklarla konvoy düzenlenecek. Konvoyun ardından Beşkaza Meydanı’nda Melek Mosso vatandaşlarla bir araya gelecek. İlçenin tüm caddeleri Türk Bayraklarıyla şimdiden süslendi.

Dereye düşen adamı itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla’nın Menteşe İlçesi, Karşıyaka Mahallesinde bulunan Değirmen Deresi Konvoyuna yuvarlanan Bekir Ş., Menteşe İtfaiye Grup amirliği ekiplerince kurtarılıp, hastanede tedavi altına alındı.

Beşiktaşlı taraftarlardan şampiyonluk konvoyu

Fethiye’de Beşiktaşlı taraftarlar çifte şampiyonluğu araç konvoyu ile kutladı. Sosyal medyadan yapılan çağrı ile Fethiye Salı Pazarı meydanında buluşan Beşiktaşlı taraftarlar Fethiye caddelerinde şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

19 Mayıs Coşkusu Yaşandı

Fethiye’de 19 Mayıs Ataürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile düzenlenen araç konvoyuna yüzlerce araç katıldı. Fethiye Salı Pazarı Meydanında akşam saatlerinde başlayan konvoyda halka Türk bayrakları dağıtılıp, cadde ve sokaklarda 19 Mayıs şarkıları çalındı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bir kamyonun kasasından halkı selamlayıp, Türk bayrağı salladı.

İsrail’in Kudüs’e Saldırısına Konvoylu Protesto

Anadolu Gençlik Derneği Fethiye Şubesinin öncülüğünde 30’a yakın sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile İsrail’in Kudüs saldırıları Büyük Kudüs Konvoyu etkinliği ile protesto edildi. Trafik ekiplerinin kontrolünde yaklaşık 50’yi aşkın araçtan oluşan konvoy, Şehit Fethi Bey Parkından çıkıp, Fethiye Caddelerinde tur atarak, İsrail’e protesto konvoyu düzenledi. Fethiye’de sosyal medyadan bir araya gelen vatandaşlar konvoya katılmak için birbirleriyle yarıştı.

Fethiye’de polislerden 23 Nisan Konvoyu

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şehir içinde konvoy yaptı. Ekipler, Sevgi evi ve yetiştirme yurdunu ziyaret ederek, çocukların bayramını kutladı. 

Marmaris’te Polis Ekipleri Sokak Sokak Dolaşarak Evde Kalın Çağrısı Yaptı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri araçlarıyla konvoy oluşturarak cadde ve sokakları dolaşıp megafonla “Evinizde kalın” çağrısı yaptı.

Datça şehitler için tek yürek oldu

Muğla’nın Datça ilçesinde düzenlenen araç konvoyu ve yürüyüş ile İdlib şehitleri anılarak, Suriye rejimini kınandı.