Karşı Karşıya Haberleri

Karşı Karşıya Haberleri

Fethiyespor'un ilk 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Finansal Yönetim Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi’nde işletmelerin karşı karşıya kaldıkları finansal problemler sırasında ve sonrası alınabilecek kararlar anlatıldı.

Fethiyespor, Iğdır Engeline Takıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci sırasında bulunan Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıya geride giren lacivert beyazlılar, ikinci yarı sonrasında karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Fethiyespor, İnegölspor İle Yenişemedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, 16. Hafta karşılaşmaları kapsamında ligin ikinci yarısındaki en zorlu maçlar zinciri için hazırlanıyor.

Bodrum FK kupa maçına çıkıyor

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Eldirekspor yenilmeden devam ediyor: 2-0

Muğla 1. Amatör Ligi C Grubu 4. Hafta mücadelesinde Eldirekspor (Fethiye Kartalları), rakibi Yeşilüzümlüspor’u 2-0 mağlup ederek üst üste 4.kez galibiyet aldı.

Eldirekspor Ölüdeniz’i Mağlup Etti

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu'nda Eldirekspor, Ölüdenizspor ile karşılaştı. Eldirekspor, yerel derbiyi 2-0 kazandı. 

Fethiyespor – İskenderunspor Hakemleri Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemi Şanlıurfa’dan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Muğlaspor, Alaçatı’yı Yenmesini Bildi: 2-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, aynı ligdeki rakibi Alaçatıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Muğlaspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Bodrum FK’nın Rakibinden Hakeme Çok Sert İthamlar!

Trendyol 1.Lig 7.Hafta mücadelesinde Bodrum FK ile Çorum FK karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bodrum FK 2-1 kazandı. Çorum FK’nın Teknik Direktörü Tahsin Tam, hakeme yönelik çok sert ithamlarda bulundu.

Taşdemir “Deplasmandan üç puanla döndüğümüz için çok mutluyum”

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, Bodrum FK deplasmanda 0-2 kazandı. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrımızdır!

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

Seçmene Tek Pusula Verdiler

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de saat 08.00’da oy kullanma işlemi başladı. Oylarını kullanmak için Özel Hatem İlkokulana giden seçmenler 1014 nolu sandıkta bir skandalla karşı karşıya kaldı. 

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz: “Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde devam eden TOKİ inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Yakup Otgöz; “5 yıl içinde kentsel dönüşümde yıkılacak binalar elden geçecek ve Türkiye depremlerle karşı karşıya kaldığında rahat bir nefes alacak” dedi.

Fethiyespor U17, çeyrek finalde mağlup

Fethiyespor U17, Kocaelispor U17 ile karşı karşıya geldi.

TRAKYA'DA SON YAĞIŞLAR ÜRETİCİLERİN UMUDU OLDU

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da ekim döneminde yaşanan aşırı kuraklık sebebiyle gelişiminde riskle karşı karşıya kalan buğdaylar, son yağışlarla üreticinin umudu oldu.

KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇI ZİRVE SPOR KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, deplasmanda karşı karşıya geldiği Söke Belediyesi Saldos Voleybol ekibi 3-0 mağlup etti.

FETHİYE’DE DERBİ HEYECANI

Muğla Süper Amatör B Grubu’nda mücadele eden Karaçulhaspor ve Seydikemer Belediyespor karşı karşıya geliyor. 

SÜPER AMATÖR B GRUBU TAKIMLARI BELLİ OLDU

Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un da içinde bulunduğu Muğla Amatör B Grubu’nda yer alacak takımlar belli oldu. Ligin ilk haftasında iki Fethiye temsilcisi karşı karşıya gelecek. Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un karşılaşacağı mücadelenin tarihi 23 Ekim Pazar.

CHP’Lİ ERBAY: ‘MUĞLA’DA YİNE AKP’NİN KİRLİ BİR OYUNUYLA KARŞI KARŞIYAYIZ’

AKP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdiği kanun teklifiyle Türkiye Çevre Ajansı’na koylar ve sahillerle ilgili tasarruf yetkisi verilmek istenmesine tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Muğla’nın koylarını, ormanlarını, doğasını talan etmek için bütün yöntemleri kullanan AKP, şimdi de Türkiye Çevre Ajansı eliyle kıyılarımızı talan etmek istiyor.” dedi.

MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

FETHİYE TURİZM KONSEYİ TOPLANTISINDA GÖCEK KOYLARI İHALESİ KONUŞULDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Göcek koyları mapa ve şamandıra sistemi kurulum ihaleleri kapsamlı şekilde ele alındı. Göcek koylarının tarihindeki en büyük tehditle karşı karşıya kaldığını vurgulayan konsey üyeleri, ihalelerin iptali için ses yükseltme kararı alarak, sürecin koylara ve bölge turizmine etkilerini bilimsel olarak ele almak amacıyla çalıştay düzenlenme kararı aldı. Toplantının ardından konsey heyeti, Göcek koylarına ilişkin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ile görüşmeler gerçekleştirdi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

CHP’li Erbay, “bıçak kemiğe dayandı”

Son dönemde elektriğe gelen fahiş fiyat artışlarının yurttaşların yaşam koşullarını olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getiren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Yüksek elektrik faturaları hem vatandaşımızı hem esnafımızı hem de çiftçilerimizi olumsuz etkilemektedir. İnsanlar fahiş oranda artan elektrik faturalarının altında ezilmektedir. Bu zamlar derhal geri çekilmelidir. Özellikle doğal gazın bulunmadığı bölgelerde ısınmak için elektrik kullanan vatandaşlarımız büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Bu nedenle bu bölgelerde yeni bir düzenlemeye gidilmesi gerekmektedir.” dedi.

Sigorta sektöründeki son gelişmeler FTSO’daki toplantıda ele alındı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Sigorta Acenteleri İstişare Toplantısı’nda sigortacılık sektöründeki son gelişmeler, yerel acentelerin korunması, eğitim ve dijitalleşme konuları kapsamlı olarak ele alındı. Pandemi etkilerinin azalması ve ekonomik dalgalanmaların sona ermesiyle 2022 yılında sigortacılık sektöründe büyük bir sıçrayış beklediğini belirten TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut, yerel acentelerin korunması için Türkiye’nin önde gelen şirketleri ve bankalarıyla karşı karşıya gelmekten çekinmediklerini söyledi.