CHP Fethiye İlçe Teşkilatı, CHP Seydikemer İlçe Teşkilatı ile Karşı Karşıya Geldi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Teşkilatı CHP İlçe Teşkilatları arası futbol turnuvasında karşı karşıya geldi

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı, CHP Seydikemer İlçe Teşkilatı ile Karşı Karşıya Geldi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Teşkilatı CHP İlçe Teşkilatları arası futbol turnuvasında karşı karşıya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İlçe Teşkilatları arasında düzenlenen futbol turnuvası kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Teşkilatı Fethiye Çaylı halı saha tesislerinde karşı karşıya geldi.

Fethiye İlçe Teşkilatı takım kadrosu yönetimden oluşurken, Seydikemer teşkilatının kadrosunda yönetimden kimsenin olmaması dikkat çekti. Muğla CHP İl Başkanı Zekican Balcı’nın da takip ettiği ve kıran kırana geçen müsabakada Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da forma giyerek takımı adına bir gol kaydetti. Müsabaka Seydikemer CHP İlçe Başkanlığı’nın 5-3’lük galibiyeti ile tamamlandı.