Kan Haberleri

Kan Haberleri

Fethiye’de High Q People açıldı

High Q People, Akarca Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:72/A Fethiye’de hizmete açıldı. Açılış programına Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Otgöz’den “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz”.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve ilçe teşkilatı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyarette bulundu.

Fethiye’de Emlakçılar Derneği, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Başkan Yardımcısı Ergün Özdemir ve MEDEO-Muğla Emlak Danışmaları Esnaf Odası yönetiminden Zeynep Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

Başkan Karaca'ya Beşiktaş Forması Hediye Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

Aziz Yıldırım’a bakın! Mourinho’dan sonra o bombayı da patlattı..

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada başkanlığa seçilmesinin ardından Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

Başkan Karaca, Fethiye Belediyesi’nin Kazandığı Değirmenbaşı Piknik Alanı İhalesini Değerlendirdi

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı'nın işletmesi ihalesi gerçekleştirildi ve kazanan Fethiye Belediyesi olmuştu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin kazandığı Değirmanbaşı Piknik Alanı İhalesi’ni değerlendirdi.

Karaca’dan Anneler Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca mesajında; “Bir toplumun temelini aile, ailenin temelini ise anne oluşturur” ifadelerini kullandı. Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi:

Maçoğlu Fethiye’de sevgiyle karşılandı

Geçmiş dönem Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Bahriye Üçok Parkı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Akdenizli'den Annelere Karanfil

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, anne ve anne adayı personellere karanfil dağıtıp, Anneler Günü’nü kutladı. 

BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü hazırlıklarını tamamladı

Mayıs aylarının ikinci pazar günleri kutlanan Anneler Günü için Fethiye’nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro hazırlıklarını tamamladı.

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris’ten Fethiye Belediyesine Resmî Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile görüşmelerinde özellikle 2024 turizm sezonu hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

TGB, MYO öğrencilerini yalnız bırakmadı: otobüsler MYO öğrencilerine de 1 tl olsun!

Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, ulaşım ücretlerinde indirim taleplerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Teşkilatı destek oldu. TGB Muğla İl Başkanı Şaban Can Girgin, “Seçim öncesi verdiğiniz vaadi tamamen yerine getirin! Muğla Meslek Yüksek Okulu’nu da indirim kapsamına dahil edin!” ifadelerini kullandı.

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemerli çocuklara top sürprizi yaptı. Yeni toplarına kavuşan çocuklar, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

Fethiyespor, Lige Veda Yemeği Düzenledi

Fethiyespor, 2023-2024 futbol sezonunun sona ermesine yönelik sezona veda etkinliği düzenledi. Kulüp başkanı Esat Bakırcı'nın liderliğinde, yöneticiler, teknik ekip ve oyuncular, "Lull Tershane"de bir araya geldi.

Güreşçilerden Başkan Karaca’ya ziyaret

Fethiye Belediyespor güreşçileri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulunarak, kıspet hediye ettiler.

Muğla'da tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı yapıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Saltık EUROCHAMBERS Eğitimine Katıldı

Muğla Odaları ve Borsası Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Avrupa Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) koordinatörlüğünde yürütülen "Yeşil ve Dijital Bir Geçiş için Girişimcilik Yetkinlikleri Projesi” kapsamında İspanya’da düzenlenen Eğiticilerin Eğitimine katıldı.

Tavuk ihracatına sınırlama getirildi! Fethiye esnafı bu duruma ne diyor? Piyasayı nasıl etkiler?

Ticaret Bakanlığı, tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verildiğini duyurdu. Fethiye’de esnaf Erkan Gündüz bu durum ile ilgili açıklama yaptı.

Karaca'dan 1 Mayıs Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

FTSO Çalışanlarına, Kvkk Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanlarına Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) uygulamalarında yapılan değişiklikler hakkında eğitim verildi.

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Kubilay Alcu yenilmezlik serisine devam ediyor

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi kapsamında ringe çıkan Fethiyeli yenilgisiz Dünya, Avrupa ve WBC Ortadoğu şampiyonu profesyonel boksör Kubilay Alcu, 13. müsabakasında da galibiyetle ayrılarak yenilmezliğini sürdürdü.

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Simge Gazetesinin 2. baskısında Şehit Gürcan Akan İlkokulu 3-C sınıfı öğrencilerinin sorularını cevapladı.

Beydağı, ‘Herkes düzenli olarak kan vermeli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

Muğla’da Müteahhitler, Dernek Kurdu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik “Muğla 48 Müteahhitler Derneği” kuruldu. Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, “ Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Fethiye’de nikâh yoğunluğu

Fethiye'de evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 24.04.2024 tarihinde Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne akın etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da bu özel günde çiftleri yalnız bırakmadı.