Kadrosu Haberleri

Kadrosu Haberleri

Fethiye'de Uzman ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Fethiyespor'a Amed'den Forvet

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Fethiyespor, Aziz Aksoy’u Sezon Sonuna Dek Kadrosuna Kattı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Sessiz sedasız finale koştular…

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Fethiyespor – Somaspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta müsabakasında Cumartesi günü 19.00’da Somaspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Sakaryaspor – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 5.Hafta müsabakasında bugün 20.00’de Sakaryaspor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor – Kastamonuspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Başkan Akdenizli: “Şehrimizin Çocuğu Batuhan’a Güvenimiz Tam”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Fethiyespor Forması Giyen Oktay Balcı’nın Yeni Takımı Belli Oldu

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK'dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı. Oktay Balcı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman FK’ya transfer oldu.

Genç orta saha Muğlaspor’da

Muğlaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kartalspor forması giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç’i kadrosuna dahil etti.

Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı geçtiğimiz haftalarda da Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra birden yükselerek, 16. sıraya yerleşti.

Bodrumspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Fethiyespor’a 20’lik Sağ Bek

Fethiyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen Çağan Kayra Erciyas'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Fethiyespor A Takım Seçmeleri Devam Ediyor

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katmak için seçmeler gerçekleştiriyor.

Muğlaspor'a kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisi Kartalspor’un formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Yiğit Demirbilek’i kadrosuna dahil etti.

Muğlaspor'a Forvet Takviyesi

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yatağanspor’da geçiren 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Özdemir’i kadrosuna dahil etti.

Fethiyespor’da Ayrılık

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK’dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı.

Gökdeniz Bayrakdar’da İşlem Tamam

Bodrumspor, Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisinin yarısını alarak genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Maçın Hakem Kadrosu Belli Oldu

Fethiyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 36. haftada 7 Mayıs Pazar günü deplasmanda Weecoins Kırklarelispor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu belirlendi.

Fethiyespor’un Pazarspor karşısında ilk 11’i belli oldu

Fethiyespor’un TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Pazarspor ile bugün oyayacağı maçın  ilk 11 kadrosu açıklandı. 

Fethiyespor maçını yönetecek hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34.haftada 23 Nisan Pazar günü evine Balıkesirspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu belli oldu.

Bitki sağlığı eğitimi verildi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde toplantı düzenlendi. İl ve İlçe Müdürlüğü yönetim kadrosu ile ilgili teknik personel ile bitki koruma ürünleri bayilerinin katılımıyla Pestisit kullanımına dikkat çekildi.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ALTYAPI TAKVİYESİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, altyapısında yetişen 5 ismi A Takım kadrosuna dahil etti. 

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN SAVUNMA HAMLESİ

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, son olarak Yalovaspor forması giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu İsa Paşa'yı kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen genç futbolcu, 1620 dakika süre aldı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ŞAMPİYON SOL BEK

Bölgesel Amatör Lig'de  şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar, son olarak Arguvan Belediyespor'da forma giyen 35 yaşındaki tecrübeli sol bek Mehmet Ballı'yı transfer etti. 

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mustafa Öztürk'ü kadrosuna dahil etti.

FETHİYE LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ ONURSAL BAŞKAN KAYMAKAM ALPER BALCI İLE SEZONU AÇTI

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de sahaya çıkacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kadrosu sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı sezon açılış yemeğinde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri, yönetim kadrosu ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve kulüp sponsorları Bahçeşehir Koleji sahibi İbrahim Erdem, Ekoltaş Mermer sahibi Harun Günay yer aldı.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.