Ilk Maçına Haberleri

Ilk Maçına Haberleri

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

Milas Belediyespor yeni ekipi ile maça çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu temsilcisi Milas Belediyespor, gücüne güç katan yeni ekibi ile ilk maçına 14 Ekim’de çıkacak.

Bodrum FK Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, bugün saat 19.15’te Çotanak Stadyumu’nda Bitexen Giresunspor'a konuk oluyor.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

Fethiyespor’da Tur Sevinci

3. lig 2 .grupta çeyrek final ikinci maçını 1-0 kaybetmesine rağmen ilk maçı 2-1 kazandığı için tur atlayan Fethiyespor’da tur sevinci yaşanıyor. Lacivert beyazlılar bu hafta Cumartesi günü Kütahyaspor’u eleyen İskenderun Futbol Kulübü ile yarı final ilk maçına çıkacak. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Enver Ataçocuğu ve Kaptan Sabri Turgut yarı finale çıkmanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, konuk Yomraspor Başkanı ve Teknik adamı da kaybetmenin üzüntüsünü hakemlere bağladılar.

Efeler Ligi yolunda ilk maçına çıkıyor

Milas Belediyespor Voleybol Takımı Efeler Ligi yolundaki play off müsabakalarında ilk maçına çıkıyor. 

Milas Belediyespor ikinci yarının ilk maçına çıkıyor

İlçeyi TVF 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediye Spor Voleybol Takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk yarısında oynadığı 11 maçın 10’unu kazanan ve 1 yenilgi alan filenin efeleri topladığı 30 puanla ligin ilk yarısını zirvede kapatmıştı . Ligin ikinci yarısında da başarılı grafiğini sürdürmek isteyen takım, grubunda şampiyonluk hedefliyor.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Büyük Oynuyor

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 13 haftasında 10 galibiyet alarak liderliğini haftalardır devam ettiren Lokman Hekim Belediyespor, 2020 yılının ilk maçına çıkıyor.