Halk Plajları Haberleri

Halk Plajları Haberleri

Milletvekili Otgöz muhtarları ziyaret etti

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Belediye plajları uygun fiyatlarıyla ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz ve Karaot Halk Plajları uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hem tatilcilerin hem de Fethiye’de yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan plajlar, yoğun bir sezon geçiriyor.

KARACA, “HALK EKMEK FIRININI AÇILIYOR”

“Fethiye” programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık” dedi.

BELEDİYE HALK PLAJLARI SEZONA HAZIR

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bodrum Belediyesi can kurtarıyor

Bodrum Belediyesi’ne bağlı tam donanımlı cankurtaranlar, “25 Temmuz Dünya Boğulma Önleme Günü” dolayısıyla halk plajlarında düzenlenen etkinliklerde, denizlerde boğulmaların kader değil önlenebilir bir kaza olduğunu anlatarak farkındalık yarattı.

Bodrum sahillerine ‘Tam kapatma’

“Sahiller halkın diyen” CHP'li Bodrum Belediye Başkanı gözlerini yumdu. Halka ait olan sahillere iskelekondu işletmeler yapıldı. Bodrum sahillerinde vatandaşlara “tam kapatma” uygulandı. Tüm bu olanları, "Vatandaşa sahillerde tam kapatma" diye tanımlayan vatandaşlar, Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne yaptıkları şikâyetlerin dikkate alınmadığını söyledi. 

Milas Belediyesi Halk Plajlarından Şezlongları Kaldırıyor

Milas Belediyesi halk plajlarından şezlongları kaldırma kararı aldı.

Marmaris Plajları Sezona Hazırlanıyor

Marmaris Belediyesi, halk plajlarını yeni sezona hazırlıyor. Yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu yıl plajlarımızı pandemi tedbirlerine göre düzenliyoruz. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları önceliğimiz olacak” dedi.