Güreşçiler Haberleri

Güreşçiler Haberleri

Güreşçilerden Başkan Karaca’ya ziyaret

Fethiye Belediyespor güreşçileri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulunarak, kıspet hediye ettiler.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Minikler Kategorisinde Başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri minikler kategorisi ile başladı.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Güreşçileri Beşpınar’da Güreşti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle döndü.

Şampiyon Güreşçilerden Kaymakam Karaman’a Ziyaret 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası etkinliğinde Türkiye birincisi olan Fethiye Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü güreşçileri, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler. 

Başkan Akdenizli’den Başarılı Güreşçilere Altın

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 2 Boyunda 1’inci olan Emre Baran ve Deste Küçük Boyda 3’üncü olan Osman Nuri Çıldan, Seydikemer’de davul zurnayla karşılandı.

Seydikemerli Güreşçiler, Kırkpınar’a Dualarla Uğurlandı

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı’na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz” dedi.

Fethiye’li Güreşçiler Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fethiye’li güreşçiler 7-9 Temmuz arasında yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri organizasyonu için hazırlıklarına devam ediyor.

661. KIRKPINAR’DAN MUĞLA’YA 2 MADALYA

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

KARACA’YA KUPALARLA GELDİLER

Fethiye Belediyespor Güreşçileri Ali Yanatma ve Alpaslan Güçlü Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Fethiye’nin iki değerli güreşçileri Güçlü ve Yanatma, geçtiğimiz günlerdeki yağlı güreşlerde aldıkları kupaları Karaca ile paylaştılar.

Minik güreşçiler madalya ile döndü

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Güreş Takımı U13 Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Madalya İle Döndü.

Genç güreşçiler heyecanlandırdı

Minikler Kategorisinde Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Fethiye Spor Salonu’nda yapıldı. 50 sporcunun katıldığı müsabakalarda oldukça çekişmeli maçlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Fethiyeli Güreşçilerden 8 Altın Madalya

Fethiye Gençlik Ve Spor Güreş Kursu Muğla Serbest Güreş Okullar Arası İl Birinciliğinden 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Madalya kazanan güreşçiler İlman’ı ziyaret etti

Küçük güreşçiler Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti. Türkiye genelinden 814 sporcunun katılımı ile gerçekleşen U13 Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takım ve Sem. Rezeru kadro belirleme seçmelerinde Muğla’yı temsil eden ve madalyayla dönen küçük güreşçiler, Ömer İlman’ı ziyaret etti.

Madalya kazanan güreşçiler İlman’ı ziyaret etti

Küçük güreşçiler Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti. Türkiye genelinden 814 sporcunun katılımı ile gerçekleşen U13 Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takım ve Sem. Rezeru kadro belirleme seçmelerinde Muğla’yı temsil eden ve madalyayla dönen küçük güreşçiler, Ömer İlman’ı ziyaret etti.