Gizem Haberleri

Gizem Haberleri

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Gürün, “Muğla’nın Her Kuruşuna Sahip Çıktık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna katılan 297 Milyon 367 Bin TL değerindeki 109 araç için tanıtım töreni düzenledi. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, görev süresi boyunca mali yapıya çok önem verdiğini ve her kuruşun hesabını yaparak çalıştıklarını söyledi.

Geleneksel Yörük Düğünü ile Hayatlarını Birleştirdiler

“Beşkazanın Sesi” sosyal medya platformunun Sahibi Ulaş Ece ve Gizem Çulhaoğlu çifti geleneksel bir düğün ile dünya evine girdi.

CHP Muğla 2.sıra adayı Gizem Özcan kimdir?

Chp Muğla 2.sıra adayı Gizem Özcan kimdir?

CHP’DE BAYRAM KUTLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

FUTBOL SAHASI NÖBETİ TUTUYORLAR

Ortaca İlçesi’ne bağlı Fevziye Mahallesi’nde Ortaca Belediyesi aracılığı ile yaşam alanı olarak düzenlenmesini istediği yerin ihaleyle satışı gündeme geldi. Mahallede çocukların vakit geçirdiği tek yer olan alanı kaybetmek istemeyen Fevziye Halkı alanda nöbet tutmaya başladı.

Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanı

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Doğru Parti, Seydikemer İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

Gizem Erdinç, Çarşamba ve Cuma günleri Karacabey’de olacak

Fethiye'nin en gözde mekanlarından “Mur-et Karacabey Et Restoranında” güzel geçen yaz sezonundan sonra kış hazırlıkları başladı.

Nursel Özdemir Kurumları ve Ada İşitme işbirliği

Fethiye ve Seydikemer’de eğitimleriyle fark yaratan Nursel Özdemir Kurumları faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak öğrencilerini Ada İşitme Cihazı Merkezine götürerek sahibi Zeynep Yıldırım Şahin’in öncülüğünde Odyometrist Gizem Kamalı işitme testlerini yaptı.

DYP Muğla İl Başkanı Saatci, Darp Edildiğini Öne Sürdü

Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanı Gizem Saatci arkadaşı ile birlikte darp edildiğini öne sürdü. Saatci, Boğazım sıkıldı, boynum tırnak ve morluk içerisinde, omurgamda zedelenme, bacaklarımda ve kalçamda morluklar var" dedi.

DYP Muğla il ve ilçe başkanları istifa etti

Muğla siyaseti istifa depremleri ile çalkalanıyor. DEVA Parti’sin sonra Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanlığı’ndan da istifalar geldi. DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatci ile Seydikemer, Datça, Menteşe ve Ortaca İlçe Başkanlıkları istifa ettiler.

Özcan’dan CHP Ortaca İlçe Teşkilatı’na ziyaret

CHP Parti Meclisi üyesi Gizem Özcan, beraberinde CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile birlikte CHP Ortaca İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Gündemin konuşulduğu ziyarette, “Seçimler her ne kadar 2023’de yapılacak denilse de biz yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz ilk seçimlerde iktidar olmak” denildi.

Öztunç, Vatandaşın parası nerede?

Cumhuriyet Halk Partisi Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, iki günlük Muğla programı kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, “Şunu iyi bilin, AK Parti ve Cumhur İttifakı gidiyor. Son günlerde eller ve ayaklar birbirine dolaştı. Her gün bir skandal patlıyor. 128 milyar Dolar nerede diyoruz, kaç gündür cevap yok” ifadelerini kullandı. 

DYP seçim programı maddelerinden motosiklet sürücüleri için yasal düzenleme 

DYP Muğla İl Başkanı ve Genel Başkan Danışmanı Gizem Saatci’nin hazırlayıp parti divanına sunduğu motosiklet sürücüleri için yasal düzenleme onaylandı. Önümüzdeki seçimlerde; DYP’nin seçim programı maddeleri arasında motosiklet sürücüleri için yapılacak düzenleme de yer alacak.

Genç Rapçi, SKANDAL olacak bir şarkı yaptık 

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.

Serkan Civelek’e Fethiye ilham veriyor

1996 yılında çıkardığı “Yola Devam” adlı albümündeki “Güzelim” adlı şarkısına çektiği klip ile bir anda ünlenen sanatçı Serkan Civelek, müzik çalışmalarına Fethiye’den devam ediyor. Türkiye’nin Tina Turner’ı olarak bilinen ünlü sanatçı Gizem Saatçı ile ortak projelerde yer almaya devam eden Serkan Civelek, “90’larda çok farklı müzik piyasası vardı. Günümüzde dijital müzikle birlikte herkes kendi yatırımını kendi yapıyor. Yaşamım boyunca hep müzikle iç içeydim, üretmeyi seviyorum” dedi.

Özcan “Birlik Olup Hep Birlikte İktidara Yürüyeceğiz”

FERDİ YAVUZ- CHP'nin anahtar listesine Muğla’dan giren isim olan Avukat Gizem Sayar Özcan, "Birlik olup hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız.” dedi.

Başkan Gürün'den Gizem Özcan'a Tebrik

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gizem Sayar Özcan'ın kadın ve gençlik kotasından 51. sırada parti meclisine seçilmesini tebrik etti.

CHP’nin ANAHTAR LİSTESİNE MUĞLA’DAN 1 İSİM

FERDİ YAVUZ- Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçildiği CHP 37. Kurultayı’nın ikinci gününde partinin en yetkili organı PM ve YDK üyeleri seçildi. Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi için Ege’den 8 ismi anahtar listesine alırken, Muğla’dan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gizem Sayar Özcan kadın ve gençlik kotasından 51. sırada parti meclisine seçilerek, anahtar listede yer buldu.

Gizem Karaca’nın Yerel Ürün Sevinci

Ünlü dizi oyuncusu Gizem Karaca, pandemi döneminde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen yerel tohumları toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor