Gençlik Haftası Haberleri

Gençlik Haftası Haberleri

Fethiye’de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Fethiye’de 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü Kutlandı

“Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü” münasebetiyle Fethiye İlçe Müftülüğü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde program düzenledi.

Gençlik Haftası Yol Koşusu Yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yol koşusu Seydikemer ilçesinde yapıldı.

Kutlama Programı Çelenk Töreni İle Başladı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2023 Yılı Kutlama Programı, çelenk sunma töreni ile başladı. 

VALİ ORHAN TAVLI ŞAMPİYON GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

Gençlerden Karate müsabakası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında karate müsabakası düzenlendi.

GENÇLER JUDO MAÇLARI YAPTI

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Judo eğitimi kapsamında genç sporcular gençlik haftası dolayısıyla önce ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kendi aralarında hazırlık karşılaşmaları yaptı.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

GENÇLİK HAFTASI’NDA MİNİ FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gülşen Gökçe Spor Lisesi işbirliğinde Gençlik Haftası Spor Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte okullar arası mini futbol ve voleybol turnuvası yer alacak.

Yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllerini aldılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında düzenlemiş olduğu Online yarışmalarda dereceye giren sporcular Menteşe Spor Salonunda bugün düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Onlıne İstiklal Marşı Okuma Yarışması ve Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Pandemi dolayısı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Online İstiklal Marşı Okuma Yarışması ve Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın elinden aldı.

Muğla'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile sona erecek Gençlik Haftası kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.