Gazi Ilkokulu Haberleri

Gazi Ilkokulu Haberleri

Fethiye Gazi İlkokulu 2 /B Sınıfından Tiyatro Gösterisi Projesi

Fethiye Gazi İlkokulu 2/B şubesi Sınıf Öğretmeni Hatice KARAKAN öncülüğünde başlatılan Aile Sahnesi Projesi kapsamında Uzak Diyarların Güzel Prensesi adlı tiyatro oyununu Sahneleyecek.

‘ÖNCELİK YAYANIN’ TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazi İlkokulu önünde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Öncelik Yayanın’ temalı etkinlik yapıldı. Programda İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Gazi İlkokulu öğrencilerine yaya geçidi kullanımı ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. 

ŞEFİKA PEKİNDE DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde deprem güçlendirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda dersler Gazi İlkokulu’nda devam edecek.

FETHİYE GAZİ İLKOKULU 1/B SINIFI YIL SONU ŞENLİĞİ

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Hatice Karakan ve öğrencileri düzenledikleri yıl sonu şenliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde coşkuyla izleyicilerle biraraya geldiler.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

YEŞİL VATAN TIRI FETHİYE’DE

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan ve tüm Türkiye’yi dolaşarak ormanlar hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenleyen Yeşil Vatan Tır’ı Fethiye’ye geldi. Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik ile Gazi İlkokulu Öğrencileri’ne ve vatandaşlara tır üzerinde bulunan LED ekrandan bilgilendirme filmleri gösterildi.

Şaban Taşar, yeniden başkan

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimli yapılan genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Şaban Taşar bir dönem daha Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı seçildi.

Esnaflar başkanını seçmek için yarın sandığa gidiyor

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın seçimli olağan genel kurulu için yarın 4 bin 862 üye oy kullanacak.

Soydemir “algı yaratmak istiyorlar”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir 8 Ocak günü yapılacak olan Genel Kurul öncesi adayların algı yaratarak Esnaf Odası’nın hiçbir iş yapmadığını, seçim günü seçim yapılacak Gazi İlkokulu’nda sınav olduğunu, seçim yerinin yanlış olduğunu ifade ederek esnafları yanıltmak istediklerini söyledi.

Şoförler Başkanlarını Seçecek

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı basın toplantısı ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nun 5 Şubat 2022 tarihinde Gazi İlkokulu’nda yapılacağını açıkladı.

SRC sınavları Kovid-19 önlemleriyle yapıldı

Fethiye’de, ticari araç sürücülerine yönelik SRC belgesi sınavları, korona virüsü tedbirleri alınarak gerçekleştirildi. 100 adayın katıldığı sınav Gazi İlkokulu’nda yapıldı. Sınava katılan adaylar, sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek salonlara alındı.

Başkan Karaca Makamını Minik Öğrenciye Devretti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tören sonrası kendisini ziyaret eden Gazi İlkokulu öğrencisi Ahmet Zafer Çamdibi’ne makamını devretti.