Form Haberleri

Form Haberleri

Başkan Karaca'ya Beşiktaş Forması Hediye Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'dan Geleneksel İftar Yemeği

5 yıldır Muğla Merkezde faaliyet gösteren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu geleneksel iftar etkinliğini düzenledi.

Yiğit, Platform Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Hür Düşünce Platformu üyeleri ile bir araya geldi.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu 14 Mart tıp Bayramı öncesi Bünyesinde bulunan Sağlık çalışanları ile Keyf-i çadır’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Menteşe’de (İrap) Projesi Kapsamında Yapı Stoğu Çalışmaları Başladı

Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve TUBİTAK tarafından 2019-2020 yıllarında yapılan çalışmalar sayesinde betonarme ve yığma binalar için performans puanlarını hesaplayan ve deprem riskini önceliklendiren çalışma Menteşe ve Muğla için ilk pilot uygulama olarak geliştirildi.

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Fethiyespor, Aziz Aksoy’u Sezon Sonuna Dek Kadrosuna Kattı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Muğla'da kurulan ve 6 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, platform divanı Bayram Bozyiğit ve Kıvanç Öztürk ile UNESCO Yaşayan insan hazinesi adayı Delbekçi Türkan Abacı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehirden Milli Takımlara 15 Sporcu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübe oyuncuları 4 değişik branşta 15 sporcu ile milli takımlarda forma giyiyor.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Doç. Dr. Gürsoy Akça’nın Doktora Tezi Kitap Haline Getirildi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, Fethiye Belediyesi işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

“Haberci Gözüyle Muğla” Fotoğraf Sergisi Arasta’da Açılıyor

Menteşe ilçesindeki Arasta bölgesinde, Arasta Platformu işbirliğinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muğla Basın Emekçileri Platformu üyesi gazetecilerin “Haberci Gözüyle Muğla” temalı 23 fotoğrafı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Başkan Çıralı: “Cumhuriyetin 100. Yılında, 200 bin uçuş rekoru kırıldı”

Babadağ, 2023 yılında yeni bir yamaç paraşütü uçuş rekoruna ev sahipliği yaptı. 2022 yılındaki 198 bin 724 olan yamaç paraşütü uçuş sayısı, 2023 yılında artarak tüm zamanların uçuş rekoruna ulaştı. Babadağ’dan eşsiz Ölüdeniz manzarası eşliğinde 2023 yılında toplam 233 bin 314 uçuş gerçekleştirildi.

Âşıklar Tepesi’ndeki Masa ve Banklar Onarıldı

29 Aralık tarihinde yaptığımız ‘Âşıklar Tepesi’nin Durumu İçler Acısı’ haberinin ardından Fethiye'nin eşsiz bucaksız manzarasını izleme fırsatı veren Âşıklar Tepesi’ndeki masa ve banklar onarılarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden memur alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 60 itfaiye 15 zabıta memuru alıyor. Adaylar başvuru formlarını www.mugla.bel.tr adresinden temin edebilecekler.

'Limonata' Seyircisiyle Buluştu

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, prömiyerini yaptığı “Limonata” adlı romantik komedi türündeki oyunu ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Gerek oyuncuların performansları gerekse konusu ile katılımcılar bol kahkaha ve alkışlarla dolu iki saat geçirdiler. 

FTSO’dan Findeks Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), Kredi Kayıt Bürosu tarafından bireylere ve reel sektöre yönelik tasarlanmış finansal hizmet platformu Findeks’in sunduğu ürün ve hizmetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Dr. Nuri Köse Doçent oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

"Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Müdür Uzun’a Ziyaret

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, göreve yeni atanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, platform çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Galatasaray – Bayern Münih Formalarına yoğun ilgi

Fethiye Salı Pazarı’nda, bugün oynanacak Galatasaray – Bayern Münih şampiyonlar ligi maçı için formalara ilgi arttı. Yerli ve yabancı turistler, dev müsabaka için formalarını Salı Pazarı’ndan tercih ediyor. Salı Pazarı esnafı Erdi Uluçay, maçtan dolayı formalara rağbetin arttığını mikrofonlarımıza anlattı.

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Geleneksel Yörük Düğünü ile Hayatlarını Birleştirdiler

“Beşkazanın Sesi” sosyal medya platformunun Sahibi Ulaş Ece ve Gizem Çulhaoğlu çifti geleneksel bir düğün ile dünya evine girdi.

Küçük Esnaf ve Tüccara Erken Emeklilik Mi Geliyor?

Meclis'in 1 Ekim'de açılmasıyla birlikte çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında reform adımları devreye girecek. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek. Düzenlemeyle 10 ve altında personel çalıştıran işletmelerde bin 800 gün daha az primle 5 yıl erken emekli olmak mümkün olacak.

Fethiyespor’da Sezer Özmen Iğdır FK Maçında Forma Giyemeyecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında arka adalesinde oluşan sorun sebebiyle bugün oynanacak Iğdır FK müsabakasında forma giyemeyecek.

Basın Emekçileri Platformu’nun Eğitimleri Devam Ediyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından başlatılan meslek içi eğitim seminerleri ve söyleşiler kapsamında; Milliyet Gazetesi Muğla İl Temsilcisi Gazeteci-Yazar Kenan Gürbüz ile söyleşi gerçekleştirildi.

Gururumuz Kubilay Alcu da; kırtasiye projesine destek verdi

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor. Fethiyeli birçok vatandaş da bu sosyal projeyi de desteklemeye devam ediyor.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.