FTSO'dan Findeks Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO), Kredi Kayıt Bürosu tarafından bireylere ve reel sektöre yönelik tasarlanmış finansal hizmet platformu Findeks'in sunduğu ürün ve hizmetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Meğri Salonu’nda 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Başkan Yardımcısı Bayram Kiremitli, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kaya, FTSO Meclis üyeleri Akif Milaslıoğlu, Ayfer Kıvrak, Mustafa Demirhan, Can Yılmaz ve aynı zamanda Halkbank Fethiye Şube Müdürü Güney Arıkan, FTSO üyeleri ile finans, banka ve sigorta sektörü temsilcileri katıldı. 

Halkbank Denizli Bölge Müdürlüğü Fethiye Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda sunum Findeks Ege & Akdeniz Bölge Müdürü Serkan Oyan tarafından yapıldı. Toplantıda Denizli Bölge KOBİ Bölüm Müdürü Serhat Akın Bostancı, Denizli Bölge Bireysel Pazarlama Bölüm Müdürü Duran Yörük, Denizli Bölge yetkilileri Seçil Uçarsoy, Ercan Doğan, Mehmet Erce Küçükyörü ve Demet Sarıgöz de yer aldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda bireylerin ve reel sektörün finansal ilişkilerinde doğru kararlar vererek, etkin risk yönetimi sağlayabilmelerine yönelik kapsamlı bilgiler verildi. Ticari hayata itibar ve güven sağlayan Findeks’in önemini anlatan Bölge Müdürü Oyan, Findeks Kredi Notu, Risk Raporu, Çek Endeksi ve Çek raporu gibi temel ürünlerin tanıtımını yaptı. Finans sektörünün yıllardır kullandığı göstergelerin hem bireylere hem de firmalara Findeks üzerinden açılması sayesinde finansal hayatın yönetiminin herkes için mümkün hale geldiğini vurgulayan Oyan, sorgulama ve veri alıp verme konusunda yasal olarak kurulmuş tek kurum olduklarının altını çizdi. Toplantı Serkan Oyan’ın sunumu ve katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN