Fiyat, Haberleri

Fiyat, Haberleri

Fethiye’de düğün sezonu açıldı! Hangi altın grubuna yoğun ilgi var Altın fiyatları ne durumda..

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuna girilmesiyle beraber düğün sezonu da açılmış oldu. Peki kuyumcularda en çok hangi altın grubu tercih ediliyor? Altında alım gücü ne durumda? Tufanlar Kuyumculuk’tan Seyfettin Dalkılıç açıkladı.

Domates fiyatında ciddi düşüş

Domates ihracatında yaşanan sıkıntılar sonrasında Fethiye Salı pazarında tezgâhlarda satılan domateslerin fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Şaşkınlık yaratan ilan: O otomobile 52 bin lira istedi

Fethiye’de sosyal medya üzerinden yayınlanan ilan herkesi şaşkına uğrattı. Neredeyse kullanılamayacak düzeyde olan Renault marka Toros model araba için istenilen fiyat, bu kadar da olmaz dedirtti.

Gezen, altın piyasasını değerlendirdi

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak

Ticaret Bakanlığı'nın yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemesi yürürlüğe girdi. Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak.

Gebeş, “İlaç tedariği ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz”

Fethiye’de 20 yıldır eczacılık ile uğraşan Seçil Gebeş, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü sebebiyle FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Üretici Pazarı’nda Rekor Meyve’de

Cuma günleri Fethiye’de kurulan Üretici Pazarı’nda rekor fiyatlar meyveden geldi. Eriğin kilosu 50 lira, kirazın kilosu 40 lira ve kayısının kilosunun 40 lira olması vatandaşı düşündürüyor.

Üretici pazarında vatandaşın odağı fiyatlar oldu

Fethiye'de her Cuma günü kurulan Üretici Pazarı'nda vatandaşın ilgisi her zamanki gibi yoğun oldu. Vatandaşlar, ürünlerdeki fiyat artışından rahatsız durumda.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

BRENT PETROL 100 DOLARIN ALTINDA

Brent petrolün varil fiyatı 100 doların altına gerilemesinin ardından, şuan 92 dolar seviyelerinde bulunuyor.

BAŞKAN KULAÇ ,’’GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA’’

Yeni eğitim öğretim yılına girilmesiyle birlikte herkesin aklına ‘’Acaba bu sene kırtasiye alış verişi ne kadar tutacak?’’ sorusu gelmeye başladı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç kırtasiye fiyatları hakkında bilgiler edindi.

MOTOSİKLETE TALEP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Artan benzin fiyatları her geçen gün vatandaşın belini bükmeye devam ederken aynı zamanda Fethiye trafiği de sürücüleri çileden çıkartıyor. Birçok sebepten dolayı araçlarını garaja geçen vatandaşlar çözümü motosiklette buldu.

MANGAL SEZONUNDA AĞUSTOS AYI ARTIŞI

Hava sıcaklıklarının artması ile tatilciler soluğu piknikte alıyor. Gidilen pikniklerde en çok tercih edilen ise mangal oluyor.

1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 30 LİRAYA DAYANDI

Market raflarında yaygın markaların 1 litre süt fiyatı 30 lira seviyelerine yaklaştı. Sanayiciler çiğ süt fiyat artışına dikkat çekerken, üreticiler ise mevcut girdi maliyetleriyle zor günler geçirdiklerini belirtiyor.

YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR AKARYAKIT FİYATLARI İLE BİLET FİYATLARI PARALEL

9 gün süren Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bayram tatili boyunca birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Fethiye’de, Temmuz ayının sonlarına yaklaşırken şehirlerarası otobüs severlerinde yoğunluk devam ediyor.

Zamlar 2. el pazarına yaradı

Fethiye’de 2. El ve Antika Pazarı Pazar günleri bir hafta Salı Pazarı’nda bir hafta Çalış’ta kuruluyor.2. El ve Antika Pazarı bu Pazar Salı Pazarı’ndaydı.2. El ve Antika Pazarı’na hem meraklılar hem de arka arkaya gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar daha ucuza bir şeyler alabilmek adına yoğun ilgi gösteriyor.

Balıkçılar zor durumda

Fethiye Balık Hali’nde balıkçılık yapan esnaflar zincir marketlerin balık satmalarından dolayı işlerinin kötü olduğunu belirterek zor durumda olduklarını ifade ettiler.

Kömür ve soba fiyatları cep yakıyor!

Hava sıcaklarının düşmesiyle ve kış mevsiminin de yaklaşmasıyla vatandaş kış aylarının olmazsa olmazları odun, kömür ve soba alımı için hazırlıklara başladı. Geçen seneye göre fiyatların bir hayli arttığını belirten Uludağ odun kömür işletme sahibi Soner Uludağ, “Bu sene biz fiyatlara yetişemiyoruz. Geçen seneye göre tam iki katı oldu. Dünya genelindeki enerji krizinden dolayı fiyatlarımız çok aşırı derece arttı” dedi.

Petrol Ofisi ve Aydem Perakende’den elektrikte önemli iş birliği

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile ülkemizin ilk özel elektrik perakende şirketi Aydem Perakende arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Türkiye’nin dört bir yanındaki Petrol Ofisi istasyonlarına elektrik giderleri konusunda destek sağlayan iş birliği ile düşük birim fiyat, zamlardan etkilenmeyen tarife, düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı gibi cazip alternatifler sunuluyor.