Fikstür Çekimi Haberleri

Fikstür Çekimi Haberleri

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı uhdesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin katkılarıyla düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın fikstür çekimini gerçekleştirildi.

Seydikemer’de düzenlenen futbol turnuvası fikstür çekimi yapıldı

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kura çekimleri yapıldı

Grup kuraları ve fikstür çekimi yapıldı 

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuraları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi. 4. Bölge 3. Grup’ta yer alan Muğla takımları Denizli takımları ile eşleşti. Buna göre ilk hafta müsabakaları; Ortaca Belediyespor-Denizli Sarayköyspor, Yatağanspor-Gümüşlük Gençlikspor ve Denizli Bağbaşı Zeytinköyspor-Denizli Serinhisarspor şekline eşleşti. Müsabakalar çift devreli lig ve puan sistemine göre oynanacak grupta son sırayı alan takım ilinin Süper Amatör Ligine düşerken grupta birinci olacak takım Bölge Birinciliği müsabakalarına katılacak orada da birinci olacak takım Türkiye Profesyonel 3.Ligine yükseleceği bildirildi.