Dalğıç Haberleri

Dalğıç Haberleri

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

“Hukuk Herkese Lazım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Toklu, “Koltuk için bu dünyaya gelmedim, bu halka benim hizmet borcum var. Şahsıma gelen aşırı talep dolayısıyla aday adayı olarak yola çıktım” dedi. 

3’lü Masanın Konuğu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu olacak.

3’lü Masa’nın bu haftaki konuğu Yusuf Çaylı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3’lü Masa programın bu haftaki konuğu olacak.

Bot yangını yaralıları hastaneye getirildi

Fethiye Dalgıç Koyu'nda çıkan yangında yaralanan 2 kişi Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde bayramlaştı

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

DENİZİN ALTINDA CUMHURİYET COŞKUSU

Fethiye'de dalgıçlar denizin altında Cumhuriyet Bayramını 99.yılını kutladılar.

Asker eğlencesi ölümle bitti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde askerden yeni gelen Erdem Acar (21), askere gidecek arkadaşı için gece teknede düzenlenen asker eğlencesine gitti. Sabaha kadar eğlenen gençler, eğlencenin bitmesiyle tekneyle karaya yanaştığı sırada Acar göle düştü. Düşme sırasında başını teknenin pervanesine çarparak kafası parçalanan ve suda boğulan Acar’ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.

Dalgıç Bulut, “Bayrağımızı suyun altında da dalgalandırdık”

Fethiye de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle denize dalan dalgıçlar, Türk bayrağı açtı.

Turgutreis’te Sahil Ve Deniz Dibi Temizliği

Bodrum Belediyesi dalgıçları, “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen Deniz Dibi Temizliği etkinliğini Turgutreis’te sürdürdü. 7 yıldan bu yana gerçekleştirilen ve Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinliğe; Bodrum Belediyesi Çevre Gönüllüleri ile Tepecik Demir Topal İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri de sahil temizliği yaparak destek verdi.

Dalgıç Başkandan denizdibi temizliği

Dalgıç elbisesi giyen sertifika sahibi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Ölüdeniz Lagünü’nde dalış yaparak, deniz dibi temizliğine katıldı.

Ölüdeniz’in dibi tertemiz

Turizm sezonuna girilirken 'Sıfır Atık' projesi kapsamında Ölüdeniz'de deniz dip temizliği gerçekleştirildi. Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından Ölüdeniz Belcekız Plajı ve Kumburnu Tabiat Parkı Plajında değişik noktalarda dalış yapan 3 dalgıç, deniz dibi temizliği etkinliğine katıldı. Dalgıçlar, yaklaşık 2 saat boyunca deniz dibinde atık ararken fazla bir atık çıkmaması büyük dikkat çekti. Deniz dibinden az sayıda bira ve pet şişeler ile eskimiş halatlar çıkartılırken 'Ölüdeniz'e Mavi Yakışır' sloganıyla dalış yapan dalgıçlar “deniz dibi harika ve temiz. Ufak tefek şişe ve çöpler vardı onları da çıkardık” ifadelerini kullandılar.

Yol üstü ücretli otoparklara tepkiler çığ gibi büyüyor

Muğla’da tekrar uygulamaya konulan yol üstü ücretli otoparklara tepkiler çığ gibi büyüyor. Uygulamaya son tepkiler Yatağan ve Dalaman Belediye Başkanları ile İYİ Parti’den istifa eden İncilay Keskin Şekerdağ ve İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Ayçin Evgeç Dalgıç’tan geldi.