Çıkıyor Haberleri

Çıkıyor Haberleri

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

İyi Parti Adayı Metin Ergun “Muğla’nın Su Problemini Çözeceğim”

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ergun, “Evime, ata yurduma, ana ocağıma emek verme fırsatı nasip olduğundan hakça, insanca parolasıyla yola çıkıyorum. Çünkü hakça yönetelim, insanca yaşayalım istiyorum” dedi.

Başkan Gümüş: ‘Kültürel Mirasımıza Sahip Çıkıyoruz’

Menteşe Belediyesi tarihi yapıları restore ederek kentin kültürel mirasına sahip çıkıyor. Menteşe’de 400’e yakın tescilli sivil mimarlık örneği taşıyan yapılara her geçen gün yenilerini ekleyen Menteşe Belediyesi, bugüne kadar 4 tarihi yapıyı restore ederek kültür turizmine kazandırdı.

Milas, Tarihi Köy Çeşmelerine Sahip Çıkıyor

Tarihi ve kültürel birikimiyle öne çıkan Milas’ta köy çeşmelerinin tarihsel nitelikleri hakkında arşiv oluşturularak, korunmasına yönelik projeler üretilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Bodrum FK kupa maçına çıkıyor

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

Müftü Oktay'ı Makamında Ziyaret Ettiler

Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serdar Aktaş önderliğinde ÇEDES projesi (çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum) kapsamında İlçe Müftüsü Kamil Oktay'a ziyarette bulundu.

Milas Belediyespor yeni ekipi ile maça çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu temsilcisi Milas Belediyespor, gücüne güç katan yeni ekibi ile ilk maçına 14 Ekim’de çıkacak.

Aras,” Yelkencilik Artık Bodrum’un Bir Parçası Haline Geldi”

Her yıl Ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Bodrum FK Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, bugün saat 19.15’te Çotanak Stadyumu’nda Bitexen Giresunspor'a konuk oluyor.

TİP’in sesi çok çıkıyor!

Türkiye İşçi Partisi seçim aracının Fethiye sokaklarında yüksek sesle seçim müzikleri ve sloganlar atması tepkilere neden oldu. 

YARALARI SARMAK İÇİN 2. KEZ PARKEYE ÇIKACAKLAR

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 21. Hafta mücadelesinde Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kendi evinde bu hafta ikinci kez deprem mağdurları için parkeye çıkıyor.

LİDER, BALIKESİR DEPLASMANINDA

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi A grubu maçında deplasmanda sahaya çıkıyor.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF’UN İLK AYAĞINA ÇIKIYOR

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off karşılaşmasının ilk maçı olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile yarın saat 14.00’da Karaçulha Kovanlık Sahası’nda karşılaşacak.

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR PLAYOFFLAR ÖNCESİ SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR

TVF Kadınlar 2. Lig 7. grupta liderle aynı puanla ikinci sırada yer alan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Playofflar öncesi son maçına çıkıyor. 5 Mart Pazar günü saat 15.00’de Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak maçta Lokman Hekim Zirve Spor, Aydın Gençlik Hizmetleri ile karşılaşacak. 

ADALET SARAYI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE 25 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKIYOR

İskenderun'a hareket eden 10 savcı ve 15 personelden oluşan ekip, oradaki adli soruşturmalarda bizzat görev alacaklar.

FETHİYE BELEDİYESİ’NİN VETBÜS KLİNİĞİ FAALİYETE GEÇTİ

Fethiye Belediyesi, Mobil Veteriner Kliniği hizmeti Vetbüs ile sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, barınakta incelemelerde bulunarak, faaliyete geçen Vetbüs ile ilgili veteriner hekimlerden bilgi aldı. 

KARAÇULHASPOR PLAY OFF VİRAJINDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu’nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off için büyük önem taşıyan Marmaris Genç Spor karşılaşmasına çıkıyor.

ÖĞRETMENLERDEN İŞ BIRAKMA EYLEMİ

Eğitim İş Sendikası Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç, emeğimize, alın terimize, meslek onurumuza sahip çıkıyoruz diyerek Eğitim İş Sendikası'na üye öğretmenler sosyal haklarının verilmesi istemi ile bir günlük iş bırakma eylemi yaptılar.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA GİDECEK YOLDA DEV RANDEVU!

Fethiyeli Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğuna katılmak için ringe çıkıyor.

SEYDİKEMER VE KAŞ’IN 50 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Seydikemer’in yarım asırlık hayali gerçek oluyor. Seydikemer’in Kumluova Mahallesi ile Kaş’ın Ova Mahallesini birleştirecek “Patara Köprüsü” 16 Ağustos Salı Günü ihaleye çıkıyor. Bu müjdeli haberi Seydikemerlilerle paylaşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Sonunda hayalimiz gerçek oldu. Kaş ile Seydikemer’i, Antalya ile Muğla’yı turizm alanında, tarım alanında, tarih alanında birleştirecek bir köprü. 16 Ağustos saat 10.00’da da ihalesi Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapılacak” dedi.

BABADAĞ REKORA DOYMUYOR

Dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’da rekor üstüne rekor kırılıyor. 2021 yılında gerçekleştirilen 167 bin 3 uçuşla tüm zamanların rekorunun kırıldığı Babadağ’dan bu yıl 7 ayda toplam 66 bin 607 kişi yamaç paraşütüyle uçuş yaptı. Kurban bayramı tatilinde günlük ortalama 838 uçuşun yapıldığı Babadağ’dan 9 günde toplam 7 bin 544 kişi yamaç paraşütüyle atladı. Babadağ’a olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, bu yıl 19 Temmuz itibarıyla gerçekleşen 66 bin 607 uçuşun geçen yılla kıyaslandığında yüzde 47 oranında artışa denk geldiğini vurgulayarak, “Babadağ yamaç paraşütünde marka. Dünyanın dört bir tarafından macera severler Ölüdeniz manzarası eşliğinde yamaç paraşütü yapmak için geliyor. Babadağ Teleferik ile Babadağ’a daha da değer kazandı. Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte günlük ortalama 1500 kişi Babadağ’a çıkıyor. Konserlerin olduğu günlerde bu rakam 2000’e ulaşıyor. Bölgemiz adına bu çok ciddi bir katkı.” dedi

FETHİYE MUTFAĞI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Pandeminin etkisini yitirip, normalleşme adımlarının atıldığı ve turizm hareketliliğinin arttığı şu günlerde şehirlerimizin birçoğunda gastronomi etkinlikleri düzenlenmeye başlamıştır. Ancak, birçok etkinlik sönük geçmekte ve bu durumda da hem zaman hem de mali kaynaklar açısından verimsiz sonuçlar doğurmaktadır.

Diz ağrıları hayatınızı kısıtlamasın

Diz ağrısı günlük hayatta hemen herkesin yaşadığı sorunların arasında yer alıyor. Oturuş pozisyonunun yanlışlığı, dizin yanlış kullanılması gibi masum nedenlerin yanında kireçlenme (kıkırdak aşınması), travma, eklem iltihaplanması ya da romatizmal hastalıklar da diz ağrılarına neden olabiliyor. Sosyal aktiviteleri kısıtlayan diz ağrılarından kurtularak hareketlerin özgürleşebilmesi için; hayat tarzının düzenlenmesi, diz çevresindeki kasların güçlendirilmesi, ilaç tedavisi gibi yöntemler uygulanabilirken, daha ciddi sorunlarda cerrahi müdahaleler gerekebiliyor. Bu alanda robotik protez cerrahisi hasta konforunu artıran bir yöntem olarak öne çıkıyor. Memorial Şişli Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Olcay Güler, diz ağrıları ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Öğretmenler İş Bıraktı

Eğitim İş Sendikası Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç ‘’Emeğimize, alın terimize, meslek onurumuza sahip çıkıyoruz’’ dedi. Eğitim İş Sendikası’na üye öğretmenler sosyal haklarının verilmesi istemi ile bir günlük iş bırakma eylemi yaptılar..

Fethiyespor Edirne Seferinde

3,Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için Edirne yolculuğuna çıkıyor. Lacivert beyazlı futbolcular yolculuğa çıkmadan önce akşam yemeğinde Barbun Restoran’da bir araya geldiler.

Basketbol maçı taraftara açıldı

Misli.com TBL’de mücadele eden Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı, evindeki beşinci maçına çıkıyor.

Gökova Körfezi Akbük ve Turnalı’da Kıyı Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kent Konseyi işbirliğinde “Denizden Karaya Ormanlarımıza Kıyılarımıza Sahip Çıkıyoruz” başlığı taşıyan çocuklara yönelik farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Gökova Körfezi’nde Menteşe Belediyesi sorumluluk alanında yer alan Turnalı ve Akbük’te kıyı temizliği, Akbük koyunda ise deniz dibi temizliği yapıldı.