Buluşma, Haberleri

Buluşma, Haberleri

Karaca Halk Buluşmalarına devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Behçet Saatcı çalışanlara bakın ne söz verdi?

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı 20 yıllık görev süresi boyunca çalışanlarının hakkını teri kurumadan verdiğini hatırlatırken, 1 Nisan'dan sonra da çalışanların maaş ve zamlarını zamanında alacaklarını söyledi.

Saatcı Karamuar'da halkla buluştu

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mahalle ziyaretleri kapsamında Karapınar (Karamuar)'da vatandaşlarla br araya geldi.

Başkan Akdenizli meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

BİK yönetim kurulu üyesi Gülebak, olağanüstü durumlarda gazetecilerin yanındayız

Anadolu Gazeteciler Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Mardin’de gazetecilerin katılımı ile düzenlenen toplantıda basın ve medya kuruluşlarına verilen destekler hakkında bilgilendirme yaptı.

Kapsamlı ve yararlı buluşma

Mardin’de Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Mardin Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde  düzenlenen “Anadolu Basın Buluşmaları “na katılan gazeteciler Mardin’in Tarihi  ve kültürel değerlerine hayran kaldı.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

İyi Parti Muğla Vekil Adaylarından Bodrum Çıkarması

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar.