Birinci Haberleri

Birinci Haberleri

Başkan Akdenizli, Yeni Döneminin İlk Gününde Coşkuyla Karşılandı

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Akdenizli; “Seydikemer’e Hizmet Etmek Gurur Verici”

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli’ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

Akdenizli, Kısa Sürede “Gönüllerin Başkanı” Oldu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Alim karaca “3 Memnuniyet Anketinde de Birinci Çıktım”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

MSKÜ’lü Araştırmacıya EPALE Ödülü

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu araştırmacılarından Öğr. Gör. Mahmut Beler, hazırladığı Engelsiz İlk Yardım Projesi ile EPALE-4 İyi Uygulama Örnekleri/Deneyimleri Yarışması’ndan birincilik ödülü ile döndü.

Başkan Gümüş’ten Yarıyıl Tatili Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

DRL Dış Ticaret’e EMİB’ten birincilik ödülü 

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen 2022 ödül töreninde İhracata katkı sağlayan yeni üyeler ödüllendirildi. Fethiye merkezli DRL Dış Ticaret 2022 yılında en fazla ihracatı gerçekleştirerek birincilik ile ödüllendirildi. 

Bodrum'dan Denizin Kızları destek bekliyor

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Faik Torunoğulları Hatrına Mevlid Okutuldu

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Englısh Tıme’dan MUTSO Üyelerine İndirim

English Time Dil Okulları,  MUTSO ile imzalanan indirim protokolü kapsamında Oda üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 45’e varan indirim imkanı sunuyor.

Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı şampiyon oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

6. ulusal fotoğraf yarışması düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” konulu 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği İstanbul’dan katılan Ahmet Fatih Sönmez kazandı.

“Rahat bir şekilde iyi bir skorla galip ayrıldık”

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, farklı kazandıkları Bodrum FK maçıyla ilgili, “Oyuncularımız birinci dakikadan son dakikaya kadar harfiyen her şeyi uyguladılar. İyi odaklanma ve fiziksel temaslara karşılık verdiler” dedi.

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

English Focus’tan MUTSO üyelerine yüzde 40 indirim

MUTSO ile English Focus Yabancı Dil Kursu arasında imzalanan protokol kapsamında MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 40 indirim.

Etkinlikler Sergi ile Başladı

Dünya Alzheimer Farkındalık Günü ve Fethiye Alzheimer Derneği Gündüz Yaşam Parkı’nın açılışının birinci yıldönümü etkinleri kapsamında, hastaların bir yıl boyunca hastalığın sürecini yavaşlatmak amacıyla yaptıkları ürünler sergilendi.

Fethiye’de Şube Belirleme Kuraları Çekildi

Fethiye’de okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler için Şube Belirleme Kuraları, ilçe genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak, velilerin huzurunda gerçekleştirildi. 

Balaban, “Birinci olmayı başardığım için çok mutluyum”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlığı, güreş sahalarının 'Sarı Fırtınası' lakaplı başpehlivanı İsmail Balaban kazandı. Festival hakkında konuşan Balaban, çeşitli açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir Birinci Sıradayız Ama Konut Artışında!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir artan konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulunarak iktidara yüklendi. Fiyat artışında Türkiye'nin dünya birincisi olduğunu ifade eden Demir:" iktidar acilen bu kronikleşmiş soruna çözüm bulmalı "dedi.

Muğla'nın LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

4 Haziran 2023 Pazar günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan ve LGS 2023 Türkiye birincileri arasına girmeyi başaran Muğla'nın gururu öğrenciler, Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından ödüllendirildi. 

İlçe Başkanı Güler Kongreye Katıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan genel kuruluna katılan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, yeniden göreve seçilen İl Başkanı Yılmaz Elçin ve yönetimini tebrik etti. 

Fethiye’nin Çözüm Bekleyen Sorunlarını Erbakan’a Sundu

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan kongresinde, Fethiye İlçe Başkanı Tayyip Durak; Fethiye’nin çözüm bekleyen sorunlarını dosya halinde Genel Başkan Fatih Erbakan’a iletti. 

Elçin, “Bizim Davamız İslam Davasıdır” 

Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan kongresi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımı ile Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Güreşçileri Beşpınar’da Güreşti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle döndü.

Milas’ta Çaykama Şenliği rüzgarı esiyor

Milas’ta coğrafi işaretli Çaykama Böreği’nin tanıtımının yapıldığı kültür sanat festivali gerçekleştirildi. Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Milas Belediyesi tarafından düzenlenen şenliğin birinci gününde en güzel çaykama böreği seçilirken, ikinci gün düzenlenen ‘Çaykama Yeme Yarışması’ renkli görüntüler oluşturdu.

Şampiyon Güreşçilerden Kaymakam Karaman’a Ziyaret 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası etkinliğinde Türkiye birincisi olan Fethiye Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü güreşçileri, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler. 

Anadolu Yıldızları Fethiye’de parlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nden LGS birincilerine büyük destek

Ülkeye ve insanlığa katkı sağlayacak başarılı gençlere de destek olmayı misyon edinen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, LGS’de tam puan alan öğrencilerimizi maddi desteğiyle onurlandırdı.