Bilinçlendirme Haberleri

Bilinçlendirme Haberleri

Menteşe Belediyesi’nden İklim Değişikliği Eylem Planı Eğitimi

Menteşe Belediyesi 2023 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında GEKA'ya yapmış olduğu başvuru sonrasında İklim Değişikliği Eylem Planı projesi ile teknik destek almaya hak kazanmıştı.

Fethiye Polisi Halkı Bilinçlendirdi

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda halkı bilinçlendirmek amacıyla hırsızlığa karşı önlem temalı broşürler dağıttı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğünden Hırsızlık Uyarısı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü, hırsızlığa karşı uyarı amacıyla vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla broşür yayınladı.

Başkan Karaca: “Elektrik Kesiliyor, Fethiye Belediyesi Şikayet Ediliyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, her türlü elektrik ve su kesintisinin belediyeden bilindiğini belirterek halkı bilinçlendirmek amacıyla Çalış Halk Plajı açılışında önemli konulara değindi.

’MADDE BAĞIMLILIĞI’’ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, ‘’Madde Bağımlılığı’’ konusunda aileleri bilinçlendirme maksadıyla bir seminer düzenledi.

MSKÜ’YE VE MUĞLA’YA HİZMET VERECEK OLAN PSİKOMER AÇILDI

Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PSİKOMER), Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Muğla’ya, bölgeye, Üniversiteye, öğrencilerine ve personeline hizmet vermek amacıyla 2022 yılında kuruldu. PSİKOMER, danışanlarına psikoterapi hizmeti sunmanın yanı sıra psikoloji alanında eğitimler verecek ve bilinçlendirme çalışmaları yürütecek. Ruh sağlığı alanında koruyucu, önleyici ve müdahale içeren araştırmalar yapma hedefiyle yola çıkan PSİKOMER’i, Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cansu Akyüz Yılmaz’a sorduk.

AKUT’TAN DEPREM SEMİNERİ

AKUT Fethiye Ekibi ve Fethiye Belediyesi işbirliğinde ‘ Deprem Bilinçlendirme Semineri’ düzenlendi.

AFET GÖNÜLLÜLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri işbirliğinde gerçekleştirilen afet bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Mahalle Afet Gönüllüleri ekiplerince 36 Saatlik Hafif Arama Kurtarma eğitimlerinin tamamlanmasının ardından, Fethiye Belediyesi Jeoloji Mühendisi Serhat Karagöz tarafından gönüllülere sertifika takdim edildi.

Afet bilinçlendirme semineri düzenlendi

AKUT Fethiye Ekibi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde fotoğraf sergisi ve afet bilinçlendirme semineri düzenlendi.

Fethiye Belediyesi’ne çevre ödülü

Fethiye Belediyesi, 2020 yılında Mavi Bayrak Programı kapsamında salgın sürecinde çevre eğitimi ve bilinçlendirme çalışmalarındaki başarısı nedeniyle, TÜRÇEV’in belirlediği Ulusal Jüri tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri” ödülünü almaya hak kazandı.

En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü Fethiye’nin

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 5-12 Haziran Dünya Çevre Haftası olması nedeniyle mesaj yayınladı.

Gönüllülerle tanışma toplantısı 

AKUT Fethiye Ekibi tarafından tanışma ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. AKUT Fethiye Basın ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Murat Zengin, “AKUT Fethiye Ekibi olarak hem halkımızı bilinçlendirmek hem de aramıza yeni katılan gönüllülerimiz ile tanışma toplantısı toplantısında bir araya geldik” dedi. 

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Marmaris’e Ödül Geldi

Marmaris Belediyesi’nin geçtiğimiz yaz sezonunda mavi bayraklı işletmeler ve vatandaşlarla işbirliği halinde yaptığı çevre temizliği farkındalık çalışmaları TÜRÇEV tarafından “En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri” ödülüne layık görüldü.