Başkan Uysal Haberleri

Başkan Uysal Haberleri

Başkan Uysal’dan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

GENEL BAŞKAN UYSAL GELİYOR

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yarın Fethiye'ye gelecek. 

BAŞKAN UYSAL, “SEZON BEKLENTİLERİMİZİN ÜZERİNDE GEÇTİ”

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal yaz sezonunu FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

BAŞKAN UYSAL, “TEKRAR SEÇİLMEMİZ, İŞİMİZİ DOĞRU YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ”

TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Yürütme Kurulu Başkanı Özgen Uysal, FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN UYSAL, GÜVEN TAZELEDİ

TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu üyeleri Fethiye’de 25’inci dönem başkan ve yönetimini seçmek üzere sandık başına gitti. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda mevcut başkan Özgen Uysal, ekibi ile birlikte yeni dönem için tekrar görevlendirildi.

UYSAL, “KİBİR YORGUNLUĞU İÇİNDELER”

28 Temmuz’da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dikkatleri üzerine çekti. Açlık sınırına da değinen Genel Başkan Uysal, “Bugün milyonlarca insanımız açlıkla imtihan edilir hale gelmiş. Biz insanlarımızın açlık sınırını biliyoruz ama bu gözü doymazların tokluk sınırını bilmiyoruz. İktidar olmadan önce bir lokma diyenler bugün şan şatafattan bahsediyorlar” şeklinde konuştu.

Başkan Uysal’dan, Binbaşı Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı - Türofed Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Uysal, geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek'i ziyaret ederek yeni görevinde 'Hayırlı Olsun' dileklerinde bulunup, başarılar diledi.

Başkan Uysal, 'Bayram sürecinde boş yer kalmayacak'

Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Fethiye’de Kurban Bayramında yaşanacak yoğunluk hakkında açıklamalarda bulundu. Uysal, “Fethiye’de bayram süresince yer olmayacağını düşünüyoruz” dedi.

Başkan Uysal’dan turizmle ilgili önemli açıklamalar

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, 1 Haziran tarihinden itibaren beklenen normalleşme ve güvenli turizm sertifikası ile birlikte sektörde yaşanacak beklentilerle ilgili soruları cevaplandırdı. Fethiye Otelciler Birliği(FETOB) Başkanı Bülent Uysal, birlik binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sezonluk tesislerimizin büyük bir çoğunluğu Haziran itibaren açılacak ama Nisan’ın 20’sinden itibaren pek çok tesislerimiz kapılarını açtı. Fethiye’de ki yaklaşık 12 tane tatil köyümüz var, bu tatil köylerin tamamı kapılarını açtı. Tesislerimiz an itibariyle Ukrayna ve yerli turistlerimize hizmet vermekte. Önümüze bakacak olursak İngiltere ve Rusya bölgemizin ana pazarı. İngiltere 28 Mayıs, daha önce açıkladıkları kategoriler var, yeşil, kırmızı, sarı olarak. Biz daha önce kırmızı kategorideydik, bugün açıklayacaklar ama muhtemel sarı kategoriye Türkiye olarak düşeriz” dedi.