Asfaltlama Haberleri

Asfaltlama Haberleri

ORTACA BELEDİYESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Fevziye ve Sarıgerme Mahalleleri bağlantı yolları saygı asfalt ile kaplandı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Biliyorsunuz kültürümüzde yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçemizde bulunan yolların yenileme çalışmalarını ara vermeksizin yapıyoruz. Biz inanıyoruz ki yerel yönetimlerin başarısı şehirleri bayındır hale getirilmesi nispetinde değerlendiriliyor. İlçemizde çok şükür sorunlu yollarımız kalmadı dedi.

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

YERKESİK DAĞDİBİ BAĞLANTI YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Menteşe Belediyesi ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdiler. Belediye ekiplerince Yerkesik ve Dağdibi Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda Asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.

KUYUCAK - AKYAKA BAĞLANTI YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Menteşe Belediye ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye ekiplerince Kuyucak Mahallesi ile Ula ilçesi Akyaka Mahallesini birbirine bağlayan bağlantı yolunda alt yapı ve asfaltlama çalışması yapıldı.

Başkan Otgöz, çalışmaları yerinde inceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Bağlıağaç Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Bodrum Belediyesi, üst yapı çalışmalarına devam ediyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma döneminde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Aras, "İlçe genelinde altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde hiç zaman kaybedilmeden asfaltlama, parke ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapılıyor." dedi. 

Hasan Ercan Caddesi’nde Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

Menteşe Kentsel Tasarım Yolu 2. Etap cadde, yol, kavşak düzenlemesi ve altyapı çalışmaları kapsamında Hasan Ercan Caddesi üzerinde devam eden alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlama işlemine geçildi.

Başkan Aras: Bodrum yolları, sezona kadar hazır olacak

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kazı çalışmaları ve aşınma nedeniyle bozulan yolların, mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte asfaltlamaya başlayacağını kaydetti.