Asfalt Çalışması Haberleri

Asfalt Çalışması Haberleri

Bodrum’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Mumcular ve Gündoğan Torba güzergâhında başlatılan sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında Alemdar Caddesinde 2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışmasına başladı.

32 Bin Metre Kare Kaldırım Kaplaması Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesinde 7 bin metrelik çalışma başlattı.

9 Bin Metre Sıcak Asfalt Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da başlattığı yol çalışmaları kapsamında Akyarlar, Atatürk Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarında 9 bin 300 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. 

Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere İlçesinde Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. 

Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye’de Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Başkan Karaca, “Şimdi yapmasaydık, iki katına mâl olacaktı!”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Mustafa Kemal Bulvarı’nda devam eden BSK Sıcak Asfalt çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ATATÜRK CADDESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde ADM Elektrik Dağıtım AŞ., MUSKİ, Telekom ve Vodafone kurumlarının Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökümü yapımı başlandı. Atatürk Caddesi’nde süren sıcak asfalt çalışması salı gününe ( 05 Temmuz 2022) kadar tamamlanacak.

KARACA, “ALTYAPI BİTEN BÖLGELERDE BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMASINA BAŞLAYACAĞIZ”

Fethiye Belediyesi öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü ve Çarşı Caddelerinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

İçme suyu hatları yenileniyor

Fethiye ‘de 10 Milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında İnönü bulvarında kazı ve imalar çalışmaları tamamlanırken, abone bağlantılarına geçildi. Çalışmalar kapsamında Atatürk ve Çarşı Caddesi ile bazı sokaklarda içme suyu hatları da yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlarda Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Seydikemer genelinde asfalt çalışması başladı

Seydikemer genelinde ulaşım kalitesinin artması adına kapsamlı bir asfalt çalışmasına başlayan Seydikemer Belediyesi, kurban kesti. Kurban kesiminde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Uykusuz kalacağız, yorulacağız ama pes etmeyeceğiz. Seydikemer’i güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

Hafriyat İşlerini Şahin Şirketi Üstlendi

Fethiye’de 7 yıldan bu yana başarılı bir şekilde hafriyat işi gerçekleştiren ve giderek büyüyen Şahin Hafriyat, Fethiye Ölüdeniz yolundaki altyapı çalışmalarındaki hafriyat işlemlerini hızla sürdürüyor. Fethiye Belediyesi tarafından projesi hazırlanan sıcak asfalt çalışması öncesin de bazı kurumların alt yapı çalışmalarını sürdürdüğü yaklaşık 7 kilometrelik bölümde ki hafriyat işini Fethiye’li iş adamı Taner Şahin’in “Şahin hafriyat” şirketi üstlendi.

Ölüdeniz Caddesi’nde altyapı çalışmaları başladı

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ölüdeniz Caddesi’nde altyapı çalışmaları başladı. Altyapı çalışmaları bittikten sonra Fethiye Belediyesi tarafından caddeye sıcak asfalt çalışmasını başlatacak.

Esenköy’e sıcak asfalt çalışması başladı

Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esenköy Mahallesi’ne sıcak asfalt yapımı başladı. Belediye Başkanı Alim Karaca, başlayan çalışmaları yerinde inceledi.