Anma Günü Haberleri

Anma Günü Haberleri

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

109 Yıllık Destan Seydikemer’de Gururla Kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Seydikemer'de gururla kutlandı.

Fethiye’de Çanakkale Şehitleri Unutulmadı

Fethiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaymakam Ertaş'tan 18 Mart Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı.

Kökten, “Günün Anlamını Çok Güzel Yansıttılar”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı.

Başkan Akdenizli’den 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık’tan İstiklal Marşı'nın Kabulü Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli'den 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vefatının 85. Yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.

Kaymakam Ertaş’tan 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

KARAÇULHALILARDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu.

ŞANLI ZAFER ÇANAKKALE DESTANI’NIN 108’İNCİ YIL DÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI

Seydikemer’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Kahraman Mehmetçiğin 108 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı şanlı zafer Seydikemer'de gururla kutlandı.

GAZİLER DERNEĞİ’NE 18 MART ZİYARETİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

ÖZER OLGUN’DA ANLAMLI TİYATRO

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl dönümü nedeni ile öğrenci ve öğretmenler “kınalı kuzular” isimli oratoryoyu sahneledi. 

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE DENİZ ZAFERİNİN 108. YILI KUTLANDI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. 

BAŞKAN KARACA’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINI ERDOĞAN KAZANDI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma yarışması düzenlendi. 

KARAMAN, “İSTİKLAL MARŞI, TÜRK MİLLETİNİN DİRİLİŞ DESTANIDIR”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

BAŞKAN GÜMÜŞ: İSTİKLAL MARŞI’MIZIN 102. YILI KUTLU OLSUN

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İstiklal Marşı’nın Kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebeti ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı yayınladı.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile şehitler için saygı yürüyüşü düzenlendi. Özge Can Anıtı’ndan başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107’NCİ YIL DÖNÜMÜ SEYDİKEMER’DE KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Seydikemer’de tören düzenlendi. Kahraman Mehmetçiğin 107 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı şanlı zafer Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı.

FETHİYE ŞEHİTLERİNİ ANDI ZAFERİNİ KUTLADI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

FETHİYE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMALARI’NA HAZIR

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü hazırlıkları tamamlandı. Uğur Mumcu Parkı , Şehitler Anıtı’nda düzenlenecek olan tören için meydan bayraklarla süslendi.

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, bu zaferin sadece Türk Ulusunun kaderini değil dünya tarihinin de akışını değiştirdiğini belirterek, “Çanakkale Zaferi tarihten silinmek istenen bir milletin, Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehası ile bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen kazandığı destansı bir zaferdir.” dedi.

SADET KANSIZ “ÇANAKKALE SAVAŞI TÜRK MİLLETİ’NİN VATAN SEVGİSİNİ TÜM DÜNYA’YA GÖSTERMİŞTİR”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıldönümü kutlu olsun. Bu zafer kazanılırken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hiç düşünmeden canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ: “ÇANAKKALE DESTANI UMUT IŞIĞIMIZDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kahraman Mehmetçiğin dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek "Çanakkale Geçilmez!" denilerek yazdığı Çanakkale Destanı’nın 107'ncı yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYMAKAM BALCIOĞLU’NDAN 18 MART MESAJI

Fethiye Kaymakamı Hayrettin BALCIOĞLU 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Balcıoğlu mesajında “18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, içinde azmi, iradesi, cesareti, bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen bu milletin, yiğitlikle örülmüş bir destanın yazılış tarihidir” dedi.