Adaylık Haberleri

Adaylık Haberleri

Seydikemer’de İyi Parti Adayı Harun Sağır Adaylıktan Çekildi

Seydikemer İttifakı adayı olarak seçim çalışmalarını yürüten İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır ittifakın bozulması sebebiyle çekildiğini açıkladı. Sağır bu süreçte teveccüh gösteren herkese teşekkür etti.

Ergenay 'Sayın Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldım'

Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Halil Ergenay, adaylıktan çekilerek İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldı. 

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Aday Olan Kökten’den İlk Açıklama Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından açıklanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhammet Kökten’den adaylık ile ilgili ilk açıklama geldi.

Saatcı'dan seçim öncesi açıklamalar

Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu dönem aday adaylık sürecinin erken başladığını ifade eden Saatcı, bunun altında yatan nedeni kendisinin de anlamadığını söyledi. 

Aday adayları ve muhtarlar kahvaltıda buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

Seydikemer’de Harun Sağır İstifa Edecek Mi ?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Seydikemer’de mevcut Başkan Önder Akdenizli’nin karşısına Ak Parti’den aday adayları çıkarken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın görevinden istifa ederek, İyi Parti’den aday adayı olması bekleniyor. 

Müdür Barış Saylak, istifa etti

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, görevinden istifa ettiğini gözyaşlarıyla açıkladı.

Ahmet Yasin Çolak, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

CHP’de seçim takvimi belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Zekican Balcı, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylık sürecinin Bugün başladığını açıkladı.

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

Milletvekili adayı Demir halkla iç içe

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5.sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, adaylık çalışmalarına başladı. 

BAYKAN’DAN BAŞKAN KÖKTENER’E ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek adaylık süreci hakkında istişarede bulundu.

AVUKAT TİLKİCİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizin tanınmış avukatlarından Aydın Tilkici, Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Muğla Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

KULLUKÇU GENEL MERKEZDE ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Özgür Kullukçu, 28. dönem TBMM seçimi için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

EROĞLU’DAN ADAYLIK SİNYALİ 

DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Mart Cuma günü yapılması planlanan seçim tarihi açıklamasının ardından, adaylık çalışmalarına başlayacağını ve ay sonunda netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

DEMİR’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

“Hedefimiz Halkın Sesi Olmak” sloganıyla yola çıkan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Aralık Pazartesi günü saat 15.00’da Fethiye İlçe Başkanlığı Binası’nda milletvekilliği adaylığını açıklayacağını duyurdu.

25 Nisan’da yapılacak sınavlar ileri bir tarihe ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 25 Nisan'da yapılacak bursluluk sınavı ve öğretmenlerin girdiği Adaylık Kaldırma Sınavı'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Hüseyin Nizamoğlu’ndan ‘Adaylık’ açıklaması

İYİ Parti Muğla İl Kurucu Teşkilat Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı adaylığına ilişkin olarak yazılı bir açıklama yaparak tartışmalara açıklık getirdi.

AK Partide aday sayısı 5’e yükseldi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı kongresine sayılı günler kala aday sayısı artmaya başladı. İlk adaylık açıklamasını yapan mevcut Başkan Kadem Mete’nin ardından Kazım Avcı, Süleyman Reyhan, Elvan Göçer ve son olarak da Levent Akyer adaylıklarını açıkladılar. 

CHP Kadın Kolları’nda 2. Aday Sema Gençoğlu

14 Mart'ta gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi’nde, Kadın Kolları İl Başkanlığı için şuana kadar Aysun Korkut ile Sema Geçoğlu adaylık açıklaması yaptı.

Adem Zeybekoğlu Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, yarın yapılacak CHP il kongresi için başkan adaylığını açıkladı. Zeybekoğlu’nun adaylık açıklamasına 1 milletvekili ve 7 ilçe başkanı katılmadı.

CHP'de 635 Delege Oy Kullanacak

Muğla CHP’de 8 Şubat 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek 37'nci Olağan il kongresi öncesinde, mevcut başkan Adem Zeybekoğlu'nun Perşembe, diğer aday Oruç Özkan’ın da Çarşamba günü adaylıklarını açıklayacakları öğrenildi.