Dolmuş Şoföründen Utanç Verici İthamlar!

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, dolmuşta yolculuk yaptığı esnada sadece yer değiştirdiği için dolmuş şoförü tarafından hakaret edildiğini iddia etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, Fethiye’den Muğla’ya seyahat ettiği sırada yer değiştirme ihtiyacı hissettiğini belirterek, yer değiştirme esnasında dolmuş şoförü tarafından, “Siz zaten bedava biniyorsunuz!” diyerek sert ithamlarda bulunup hakaret ettiğini öne sürdü. Yolculuk bittikten sonra şoförün araçtan inerek tüm engellilere ve şahsına hakaretler ettiğini belirtti.
Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ 4 Ağustos 2023 tarihinde Fethiye'den Muğla'ya seyahat etmek için Muğla Büyükşehir belediyesi denetiminde olan araca bindim. Araç içinde yer değiştirme ihtiyacı hissettim ve bu sırada şoför,“Siz zaten bedava benziyorsunuz.” diyerek şahsıma hareket etti. Şoföre bizi ücretsiz taşımadığını ücretini devlet tarafından karşılandığını söyledim. Yolculuğumuz bittikten sonra şoför araçtan inerek tüm engellilere ve şahsıma hakaretlerde bulundu. Bu benim şahsımda tüm engellilere yapılmış bir hakarettir. Yıllardır bu ve buna benzer şeylerde bıktık usandık. Artık bize bedavacı gözü ile bakılmasına müsaade edilmesin. Bu yaşanan mağduriyeti derneğimiz Muğla il sekreteri ve il başkanı ile görüştüm. Olayın şahsım ve tüm engelliler adına takipçisi olacaklar.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN